Hvordan du ser ut som en Victorias Secret Modell Tonight

August 11 by admin

Hvordan du ser ut som en Victorias Secret Modell Tonight


OK ... så kanskje ingen av oss kommer til å se "nøyaktig" som en VS supermodell når som helst snart. Men ikke du lurer på hvordan de gjør disse Katalog skudd så forførende? Vel, heldigvis er det noen triks av handelen at enhver kvinne kan bruke til å emulere den samme trykkende utseende. Ta et blikk på følgende tips om hvordan du ser ut som en Victorias Secret-modell i kveld for noen raske, enkle forslag.

Bruksanvisning

1 Start med den sensuelle soverom øyne. Mørke øyelokk, liner, og lagt snert utvidelser går på først.

2 Påfør en skimrende highlighter til pannen bein.

3 Etter at den vanlige foundation, velg en nude leppestift for å legge en poutier utseende som ikke kolliderer ikke med røykfylt øyne.

4 Sett håret (våt eller tørr) i store valser å få den bouncy, full utseende. Spritz med en myk-hold hårspray og forsiktig gå over valser med en hårføner (på lav innstilling).

5 Mens håret er innstillingen, bruke en toning / oppstrammende fuktighetskrem over hele kroppen.

6. Påfør en selv garver hvis huden er blek. (Innled med en eksfolierende skrubb slik at fargen vil absorbere mer jevnt)

7 Når oppstrammende fuktighetskrem er tørr, påfør et glimt krem til brystet, kragebeinet, og beina (eller over, hvis du foretrekker det).

8 Sett inn en liten satin dekket i blonder. Satin umiddelbart gjør huden vises mykere og mer smidig, et pluss for alle kroppstype. Lace legger til brann-faktoren. La din bomull for arbeidsdagen.

9 Kast i litt selvtillit. Med riktig smil og et vitende holdning, vil du trekke av Victorias Secret-modellen "look" i en klemme.

Hint

  • Husk at denne artikkelen er ment å gi tips om hvordan å utstråler tillit og sexiness av en VS modell, ikke på hvordan man skal oppnå en eksakt kroppstype eller se. Nyt hva din egen unike kroppen har å tilby!

Related Posts