Hvordan du ser ut som David Beckham

January 5 by admin

Hvordan du ser ut som David Beckham


Hvordan du ser ut som David Beckham. David Beckham, David Beckham, David Beckham. Det er alt noen kan snakke om i disse dager - spesielt damene. Og gutta tar oppmerksom på at jenter elsker denne stilige fotball phenom. Så hva er en kåt fyr å gjøre hvis han ønsker å få lagt? Det er en no-brainer: se ut akkurat som David Beckham (eller i det minste så nær som du muligens kan). Ikke sikker på hvordan du skal komme i gang? Ikke bry deg om det, kommer jeg til å fortelle deg nøyaktig hvordan å få David utrolig sexy metrosexual utseende.

Bruksanvisning

1 La oss starte med håret. Når det kommer til hår, er Beckham uberegnelig: Jeg har sett ham i Bo Derek Cornrows, en mohawk, en faux-hauk og en shag. For den lengste gangen har han gått kort og bleket og heldig for deg, det er rimelig. Alt du trenger å gjøre er å få et par av clippers og buzz alt av, lagre for en liten bit av veksten på pannen området (akkurat nok til å gjøre det stikke opp litt). Deretter bleke alt. Og der har du det, Beckham klippet håret.

2 La oss få det ut der: mannen vesken. Du er nødt til å bære rundt. Jada, det er uhørt, men se på Becks - han totes hans over West Hollywood, og han er trolig kneet dypt i skjeden når du leser dette. Den gode nyheten er at hans mann vesker er på litt maskuline side: lerret, Army grønn, distressed skinn, khaki.

Tenk på det på denne måten, nå har du et sted å gjemme alle kondomer og flasker med glidemiddel du kommer til å bli trenger når din David Beckham utseende tar av.

3 Klær: casual. Hvis du går for en casual look, du kommer til å ønske å gå med tungt distressed, baggy jeans - dyrere, jo bedre. Såvidt shirts går, se etter feminine tank topper - barna kaller 'em kone visper - eller huden stram t-skjorter. Du kan gå med en Polo skjorte, men nå som han bor i Los Angeles, Becks er sjelden sett i noe annet enn tank topper.

4 Marry en Spice Girl.

5 Klær: formell. Når David tar Victoria ut på middag på Il Sole eller Koi, han liker å kle seg ut som en 1920-tallet dandy. Tettsittende pinstripe dresser, spisse sko og skarpe hvite collared skjorter med en Windsor knyttet slips (med mindre han slumming det, så skjorten er kneppet til hans sternum). Du har kanskje ikke $ 10.000 for en søt Hugo Boss dress som Becks, men du kan kjøpe noe av rack for et par hundre, og få det skreddersydd av en tørr renere for $ 50. Bare tenk på det: Med alle de pengene, vil du spare tusenvis av tilbehør ...

6 Videre til tilbehør. David elsker sine diamanter. Diamantringer, diamant halskjeder, diamant øredobber - Jeg vedder på at denne metrosexual har selv diamant fotlenker. Som for deg, kan du sannsynligvis komme unna med bare øredobb. David liker å bære sine diamant pigger i begge ørene på minimum 5 karat hver, så den dårlige nyheten er at du er nødt til å kjøpe ett par til å trekke dette ut av. Den gode nyheten er at du kan kjøpe cubic zirconia. Ingen kommer til å vite forskjellen, og hvis du kjøper den virkelige avtale, kommer du til å føle deg som en idiot når David Beckham mani er over og du sitter fast betale av kredittkort med en $ 10,000 balanse.

7 Og uansett hva, være komfortabel med din seksualitet.

Hint

  • Hvis du mislykkes i å følge noen av disse trinnene, kan du risikere å få ræva sparket.
  • Jeg sier ikke at du er rett eller homofil, men Beckham utseende er også kommer til å tiltrekke seg mange dudes. Forbered deg på det. Eller kanskje det er det du er i og deretter du er fine.

Related Posts