Hvordan du ser ut som Cher Fra "Clueless"

March 15 by admin

Hvordan du ser ut som Cher Fra "Clueless". Cher Horowitz var et ikon for tenåringsjenter tilbake i 1995. I filmen "Clueless", Cher hadde en stil som ble beundret av hennes beste venn Dionne. Cher oppnådd hennes stil med hjelp av hennes skjønnhet og et dataprogram som hjalp henne med å plukke ut hennes antrekk. Mens Cher hadde en massiv skapet og engangs penger, kan nesten enhver tenåringsjente trekke av "Clueless" utseende.

Bruksanvisning

1 Start med å se på "Clueless" igjen for en oppfriskning. Cher er ofte kjent for iført lår høye sokker, Mary Janes, rutete mini skjørt og blazere. Prøv å se etter disse elementene på sparsommelighet butikker. Chers klassisk utseende var gul rutete miniskjørt med matchende blazer, gul vest med en hvit skjorte under, hvite lår høye sokker, hvit Mary Janes, et høyt hvit lue og matchende veske. Mens du deltar på en fest i dalen, Cher kledde en stram rød Calvin Klein kjole og hvitt boa.

2 Få Cher vakre, skinnende blonde hår ved conditioning ofte. Opprettholde sunt hår ved å børste håret 50 ganger før du går til sengs. En annen måte å ha Cher vakre låser er å shampoo og tilstand håret på en jevnlig basis. Skyll med kaldt vann for å låse i glansen faktor.

3 angå deg selv med kroppen din image. Cher var veldig selvbevisst på hva hun spiste og hvor ofte hun jobbet ut. Prøv å gjøre yoga hver dag, og prøv å ikke overspise. Cher gjorde dette da hun spiste, "to boller av Special K, tre stykker av kalkun bacon, en håndfull popcorn, fem peanøttsmør M & M og som tre stykker av lakris".

Related Posts