Hvordan du ser ut som Aishwarya Rai

May 18 by admin

Hvordan du ser ut som Aishwarya Rai. Aishwarya Rai har blitt kalt den vakreste kvinnen i hele verden, så hvis du ønsker å trekke av hennes utseende, har du arbeidet ditt kutte ut for deg. Det viktigste er å etterligne henne klær, sminke og hår, men prøv og kopiere henne rolig, classy tillit, også.

Bruksanvisning

1 Grow håret veldig lang, hele veien ned ryggen, eller få hair extensions hvis håret er kort. Har det klippes ofte for å unngå flisete tupper og holde det ser glatt. Farge det en dyp, rik mørk brun.

2 Style håret ved blåse tørking det rett, i seksjoner, med en åre pensel. Skilles det ned en side eller rett ned på midten. Påfør en glans serum når den er tørr og børste det godt så det ser glatt og skinnende.

3 Påfør en bronzer og lett foundation. Hold øyenbrynene leter full, men godt tweezed. Bruk en tykk, Volumizing mascara eller slitasje falske øyevipper fordi Aishwarya Rai har utrolig tykke øyevipper. Bruk rosa leppestift eller lipgloss for skinnende lepper.

4 Bruk en tradisjonell indisk sari, siden Aishwarya Rai er fra India. Du kan også bruke enkle jeans med en tank top eller camisole, eller en sol kjole i en floral print. Kast en button-down genser eller blazer over alle ting å fullføre utseendet.

5 Slip på en formell kjole i sort eller hvitt. Aishwarya Rai favoriserer stroppeløs, gulv lengde kjoler. Hun ser alltid fasjonable, men på de mer konservative siden. Hun hadde aldri bære en kappe som var ekstremt lavt snitt.

6 Accessorize med funky, vintage smykker for mer uformelle antrekk, eller en utsøkt diamant halskjede for mer formelle begivenheter. Bruk lange, dangly øredobber eller ringer i sølv, ikke gull. Carry en clutch som passer din kjole og slip på noen hæler.

Related Posts