Hvordan du oppbevarer Peanut Oil Etter bruk

October 7 by admin

Hvordan du oppbevarer Peanut Oil Etter bruk


Eksponering for oksygen, varme og sollys forårsaker matolje, for eksempel jordnøttolje, for å gå harsk. Jo mer flerumettet et fett er, jo raskere vil det gå harsk. Dette gjør peanøttolje en mer delikat olje enn andre oljer, så som olivenolje, jordnøttolje fordi består av omtrent tre ganger mer flerumettet fett. Fordi peanøttolje er omtrent 50 prosent enumettet fett og 30 prosent flerumettet fett, må left oljen lagres forsvarlig slik at det ikke går harsk.

Bruksanvisning

1 Etter hver bruk, forsegle toppen på beholderen tett. Mest jordnøttolje selges i flasker med skrukork som er enkel å lukke. Dette vil stoppe overflødig luft kommer inn i flasken og snu oljen harsk.

2 Noter datoen du åpnet flasken. Bruk et uutslettelig markør og plassere datoen på etiketten. Dette vil sikre at du kvitter deg med peanøttolje i løpet av en forsvarlig tidsramme hvis du ikke bruker det hele.

3 Sett flasken på et kjølig, mørkt og tørt sted. Hvis du har planer om å bruke resten av peanøttolje innen en måned, og deretter lagre den i pantry er fine. Men hvis du er usikker, bør du plassere peanøttolje i kjøleskapet der det kan vare i seks måneder til ett år. Mens i kjøleskapet, kan peanøttolje få en skyet utseende. Dette vil forsvinne når oljen går tilbake til romtemperatur og oppvarmes.

4 Sjekk peanøttolje før neste bruk. The American Peanut Shellers Association of America anbefaler at du lukter olje etter re-åpning av flasken. Hvis det er en stygg eller harsk lukt, så peanøttolje må kastes.

Related Posts