Hvordan du kan leie en State Park Cottage i Ohio

December 27 by admin

Den beste måten å nyte at en Ohio State Park har å tilby er å bo i selve parken. En rekke av hytte typer er tilgjengelig for helårs utleie for de som ønsker å nyte utendørs i løpet av dagen, men tilbringe nettene i komfortable rom. En hytte er perfekt for en rolig sommerferie eller rask helgetur som helst på året.

Bruksanvisning

1 Velg den beste tiden av året for besøket. Hvis du liker bading og båtliv, vil sommeren være det beste alternativet for din ferie. Hvis du velger å besøke i løpet av sommeren, gjør din reservasjon tidlig, som hyttene er veldig populært i sommer. Vinteren er en tradisjonelt stille tid, så hvis du ikke har noe imot det kalde og skatten din ensomhet, kan du foretrekker å besøke i vinter. Våren og høsten dager kan være varm og mindre overfylt, selv om mange av parkens tjenester vil bli stengt.

2 Velg en hytte. Ohio State Parks tilbyr flere typer hytter. Familie hytter er tilgjengelig hele året og vanligvis sover seks, med unntak av hytter på Hueston Woods, som bare sover fire personer. Hyttene har eget soverom, bad med dusj, fullt utstyrt kjøkken, stue og spisestue områder og vist verandaer. Familie hytter har også TV og kan tilby oppvarming, air condition og gass logge fireplaces.Standard hytter er tilgjengelig for leie i løpet av våren, sommeren og høsten. De har et fullt utstyrt kjøkken, bad med dusj, stue og spisestue med TV, semi-private soverom og heated.Preferred hytter har alle funksjonene i familie hytter, men er nylig renovert og kan omfatte ekstra fasiliteter, som for eksempel dekk eller gasspeiser. Premium hytter tilbyr ekstra fasiliteter, som varmt tubs.Forest hytter og jernovnen hytter er tilgjengelig året rundt på Lake Håp State Park og har fullt utstyrt kjøkken, bad med dusj, stue og spisestue, private soverom, TV og vedfyring peiser.

3 Gjør din reservasjon. De fleste hytte bestillinger kan gjøres på nettet eller ved å ringe gratis (1-866-644-6727) for hyttene på Buck Creek, Cowan Lake, Dillon, Hocking Hills, Lake Hope, Mohican, Pike Lake, og Pymatuning State Parks. Reservasjoner for Punderson, Burr Oak, Hueston Woods, Maumee Bay, Salt Fork, og Shawnee State Parks kan gjøres ved å ringe 1 (800) 282-7275. For å reservere en hytte på Deer Creek, ring 1 (877) 678-3337. Hytter kan leie per uke i sommer, og kan reserveres i inntil ett år i forveien.

4 Forbered deg på ditt besøk ved å kartlegge din reiserute og lage en liste over elementer du kan trenge, som oppvaskmiddel eller badehåndklær. Sengetøy, servise, gryter og panner er gitt i hyttene.

Hint

  • Hvis du bor på en stat park resort plassering, kan du bruke alle fasilitetene på feriestedet gratis, med mindre du bor på Mohican State Park. Cottage leietakere på Mohican State Park belastes en avgift for å bruke ferieanlegget.

Related Posts