Hvordan du endrer en Bra av Søm

October 11 by admin

Iført en bh som passer perfekt sikrer en kvinnes komfort og riktig støtte. Selv om BH er utformet for å passe kvinner i mange størrelser, kan du fortsatt ha problemer med å finne den perfekte passform som bandet eller stroppene kan være for små eller store. Med grunnleggende sy ferdigheter, men du kan gjøre noen justeringer i din BH.

Bruksanvisning

Endring Bra stropper

1 Kutt BH stropper så langt du kan med stropp justerbar plassert på hver side. Hvis stroppene er fortsatt for lang, og du kan ikke forkorte dem noe mer, så kan du endre stroppene.

2 Brett over overflødig lengde på stroppen mens du er iført BH. Gjør dette for begge stroppene. Fest med en sikkerhetsnål.

3 Sy stroppen på plass med en symaskin. Bruk tråd som matcher fargen på BH.

Endre Bra bandet

4 Bestem bandet ditt størrelse før du endrer din BH. Pakk et målebånd rundt kroppen din, rett under brystet. Kontroller at måle springen er parallelt med bakken og er tettsittende. Hvis målingen var et oddetall som 33 inches, runde opp til nærmeste hele tall. I dette tilfellet, 34.

5 Ta i bandet 1/2 tommers for hver 2 inches av forskjellen mellom måling og BH måling. For eksempel, hvis BH er en 36, og du er en 30, så ta i 1 1/2 inches av bandet fra hver side av BH.

6 Brett bandet under armhulene. Pass på at bandet er tett rundt kroppen din, men ikke for stramt. Foldene skal vende utover slik at de ikke gni mot huden din.

7 Sy tucks på plass med en symaskin. Bruk tråd matcher fargen på BH. M over foldene tre ganger for å sikre at det vil bli.

Related Posts