Hvordan Design ditt eget A-formet kjole for en baby

October 9 by admin

Hvordan Design ditt eget A-formet kjole for en baby


Utforme en a-linje kjole for en baby er lett å gjøre hvis du bryte det ned i noen få enkle og enkle trinn. Den vanskeligste delen av prosessen er over fordi du allerede har valgt silhuetten; Nå trenger du bare å fokusere på størrelse, farge og detaljer arbeid.

Bruksanvisning

1 Det er lurt å sørge for å velge en passende størrelse for kjolen. Ideelt designe kjolen skal være litt større enn hva barnet er for tiden på seg, slik at hun kan vokse inn i kjole og være i stand til å bruke den lenger. Klær for babyer er dimensjonert i tre-måneders mellomrom; vanligvis en tre måneder gammel baby skal ha størrelse seks måneder klær. Så, som et eksempel, ville du ønsker å designe kjolen til å være størrelse seks måneder eller enda størrelse seks til ni måneder.

2 Tenk hvordan været skal gjøre utenfor mens den lille vil være iført denne kjolen. Hvis det er i løpet av vinteren, så vil du ønsker å gå med et tyngre stoff, kanskje til og med flanell. Hvis det er i løpet av sommermånedene, vil du ønsker å velge en mer pustende stoff som bomull.

3 Når du skal bestemme på en farge for kjolen, vil du også ønsker å vurdere årstider og vær. Hvis det blir en kjole til bruk i løpet av ferien, så vil du mest sannsynlig vil ha noe med rike nyanser av rødt, grønt eller lilla. Men hvis du designer kjolen å bli slitt på sommeren piknik, så finner du pastellfarger er mer hensiktsmessig.

4 De siste trinnene av designprosessen er detaljene på kjolen. Som du skisserer mulige design, må du vurdere spørsmål som følgende. Ønsker du ruffles? Ønsker du trykker på knappene? Vil du heller det snap eller zip på baksiden? Mange mødre synes at jo mindre du har rundt barnets ansikt og nakke området, jo lykkeligere barnet vil bli. Design din kjole med babyens komfort i tankene, og holde frills nær bunnen kanter av kjolen.

Hint

  • Hvis dette er den første kjolen du designer, kan du prøve å holde det enkelt og greit slik at du ikke blir satt ut på å designe flere kjoler. Less is more, spesielt når det gjelder klær for babyer.
  • Vær svært forsiktig i å velge detaljene for å legge til din kjole som du ikke ønsker å stille eventuelle choking farer for babyer eller småbarn.

Related Posts