Hvordan Design din egen ovale Citrine Ring i hvitt gull

April 23 by admin

Hvordan Design din egen ovale Citrine Ring i hvitt gull


Citrin er en strålende gul gemstone som varierer i farge fra dyp gull til blek sitron. Opprette en ring med en oval citrine i et hvitt gull innstillingen kan være en visuelt tiltalende design. Kontraster gull og sølv farger gjør ringen en unik to-tonet smykke. Vanligvis er en gemstone ring bæres som en høyre ring, så du vil ikke at det skal ligne en giftering. Flere smykker designelementer vil hjelpe deg å lage en citrine ring som kan bæres som en attraktiv paradegren.

Bruksanvisning

En Bestem hvor ofte du har tenkt å bruke den ovale citrine ring. Velg en solid ring stil med sikre utstikkerne eller en ramme montering for daglig bruk. Unngå høye fester som katedralen innstillinger som kan føre til citrin å løsne fra sine pinner med mindre du har planer om å bare iført ringen for spesielle anledninger.

2. Velg en båndbredde for ringen. Velg en båndbredde som ser attraktive på fingeren. Vanligvis lengre fingrene ser best med bredere ringbånd som strekker seg fra en kvart tomme til en halv tomme i bredde. Petite fingrene ser best med tynnere band som er en kvart tomme bred eller mindre. Bredden av bandet er også et spørsmål om personlig preferanse. Velg en båndbredde som er behagelig å ha på og passer din personlige livsstil.

3 Velg en innstilling for det ovale citrin. Velg en innstilling som fungerer med justeringen av hoved citrine gemstone. For en lengre og mer slenderizing tradisjonelle appell, velger en innstilling som holder citrin vertikalt langs fingeren. Sats på en horisontal innstilling for oval stein hvis en uvanlig og kunstnerisk utforming er ønsket. Hvitt gull er elegant og tradisjonelt, så velg en antikk setting for en klassisk design.

4 Velg ekstra aksent steiner for å innlemme i ringen design. Legg diamanter eller andre edelstener rundt sentrum oval citrine. Runde, Marquise, baguette og prinsesseslipte diamanter kan brukes til å fremheve sentrum gemstone. Omkranser stein med diamanter eller legge noen diamanter på hver side av citrin å bringe fokus til gemstone. Velg topas, safir eller ametyst steiner for en fargerik høyre ring design.

Hint

  • Hvis du spiller sport, hage, bruker tøffe rengjøringsmidler eller delta i manuelt arbeid, velger en innstilling som er flat og enkel. Bezel innstillinger holde hoved gemstone nivå med resten av bandet. Unngå å bruke ekstra aksent diamanter eller edelstener.
  • Unngå å bruke store mengder gult gull som en aksent metall med hvitt gull. Avhengig av skyggen av citrin, kan det kampen med gult gull.

Related Posts