Hvordan dekke skuldrene i en stroppeløs kjole

November 21 by admin

Hvordan dekke skuldrene i en stroppeløs kjole


En feminin, stroppeløs kjole er et plagg som er evig i stil. Mens stilen evner for denne klassiske silhuetten er uendelige, visse ulemper inkluderer kalde skuldre og viser for mye hud under konservative saker. En rask måte å eliminere ulemper med en stroppeløs stil er å dekke opp skuldrene slik at du alltid være komfortabel og passer for anledningen. Enten i form av sjal eller en kul paljett jakke, dekke opp i stil med noen enkle tips.

Bruksanvisning

1 lag en pyntet jakke på toppen av din stroppeløs kjole å virkelig gjøre en forskjell. Hvis stroppeløs kjole er i en nøytral skygge som hvitt, sort eller beige, opt for en pyntet jakke i en metallisk å perfekt utfyller utseendet. Tilsvarende vil en fet og lyse kjole i nyanser som blå, rosa og grønn pare usannsynlig med en pyntet jakke i en elegant skygge som elfenben eller svart.

2 Throw på en nydelig bolero hvis anledningen krever noe litt mer tam enn en pyntet jakke. En bolero i en levende nyanse vil legge pizazz til en stroppeløs kjole, mens noe mer subtil er ideell for mer konservative saker. Svart, hvitt og en kombinasjon av de to er gode muligheter for en slank og elegant bolero som dekker dine bare skuldre.

3 Pakk et sjal eller skjerf rundt skuldrene for en klassisk og elegant utseende som passer for alle anledninger. Bare kaste skjerfet i en trekant og drapere over skuldrene. Knyt en knute i sentrum for en perfekt dekket opp utseende som er ideell for enhver hendelse hvor en elegant og sofistikert utseende er nøkkelen.

Related Posts