Hvordan dekke en kake med ganache

July 15 by admin

Hvordan dekke en kake med ganache


Crown din neste kake med elegant sjokolade ganache som vil imponere dine venner, som denne enkle sjokolade pålegg gir en unik, glamorøs touch og en særegen high-end smak til noen middagsselskap eller feiring. Du tenker kanskje det er vanskelig å dekke en kake med ganache, men du vil snart oppdage at ganache er lett å påføre med noen enkle tips.

Bruksanvisning

1 Chill kaken i fryseren i 30 minutter før dekorere, for å sikre at ganache fester seg skikkelig til kake.

2 Forbered deg på å dekorere ved å plassere pergament papir under en kake kjøling stativ for å tillate enkel opprydding senere.

3 Ta kaken ut av fryseren og plasser den på kjøling rack. La den rykende ganache kjølig i 5 til 10 minutter ved romtemperatur. Ganache er klar til bruk når det hauger litt når falt fra en skje.

4 Ta en stor skje og forsiktig helle ganache over kaken. For best resultat, starte på midten av kaken og hell ganache i en sirkel før den har dekket hele kaken og rant over sidene av kaken.

5 Løft kaken fra stativet og legg på et serveringsfat umiddelbart etter helle ganache. Å la ganache å stille mens de fortsatt på stativet vil føre til brudd i sjokolade cap. Topp med friske bringebær eller jordbær, om ønskelig.

Hint

  • Pop eventuelle luftbobler fra ganache etter helle for å sikre en ren finish.
  • Ganache kan brukes som en frosting ved å la den avkjøles til den er tykk og pisket med en visp til lys og luftig.
  • Ganache er allsidig. Det kan helles rett over en unfrosted kake, ostekake eller frostet kake.
  • Timing er alt når dekorere med ganache. Hvis ganache helles mens det er for varmt det ikke vil følge den kaken riktig. Hvis den er avkjølt for lenge, vil det herde og bli ubrukelig.
  • Ikke forsøk å re-heat og nytt ganache hvis den har herdet. Lag en ny gruppe og starte på nytt.
  • Når du forbereder ganache, ikke la noe vann eller kondens å gå inn i sjokoladeblandingen.

Related Posts