Hvordan Dekk brystet på en V-hals kjole

April 7 by admin

Hvordan Dekk brystet på en V-hals kjole


En V-hals kjole, som navnet tilsier, har en V-formet hals. Stilen er flatterende på de fleste kvinner, siden det elongates halsen og viser kragebeinet og cleavage. Men på steder som på kontoret eller kirke, noen ganger litt mer dekning er nødvendig. Du kan bruke dine søte V-hals kjole og fortsatt være hensiktsmessig med noen stilige lagdeling.

Bruksanvisning

1 Bruk noe med en høyere halsen under kjolen. Singlet er et vanlig valg, og de varierer i stiler fra ganske blonder til enkle bomull. Turtlenecks og langermede skjorter vil også fungere i kaldere vær.

2 Layer stykker på toppen av kjolen. En genser eller jakke vil holde deg både dekket og varm. For varmere vær, prøv en bluse eller t-skjorte for å skape inntrykk av en to-delt antrekk.

3 Bruk en mindre stykke stoff til å dekke cleavage. Mens kommersielt gjort alternativer er tilgjengelige, kan du lage dine egne deksler ved ganske enkelt å feste en stripe av stoff til bh stropper. Eksperimenter med forskjellige stoffer og farger for å skape forskjellig utseende.

Related Posts