Hvordan de skal overleve din første Brazilian Bikini Wax

November 24 by admin

Hvordan de skal overleve din første Brazilian Bikini Wax


Som sommermånedene kommer, blir været perfekt for utendørs aktiviteter i knapt det shorts og slapper om stranden i avslørende badedrakter. Ser strand-ready kan være rask og enkel med en brasiliansk bikini voks. Bli kvitt hva som er "sør for grensen" har blitt en av de mest populære måter å bli kvitt uønsket hår.

Gjør noe ukjent kan føre til bekymring, men mange kvinner - og noen menn - få vokset regelmessig. Sørg for at du forberede bikiniområdet før du går inn i salongen, la voksing spesialist vet det er din første gang, slappe av i noen minutter i smøreboden og så etterpå gi deg selv litt tid før du hopper i vannet.

Bruksanvisning

1 Finn ut mer om brasiliansk bikini voksing. Brasiliansk bikini voksing ble populære i USA på slutten av 1980-tallet, men misoppfatninger fortsatt florerer om prosedyren. Voksing varer lenger enn barbering og etterlater huden glattere, også. Brasiliansk bikini voksing kan utføres med hard eller myk voks og med peeling strimler eller uten. En brasiliansk bikini voks kan bety å gå helt naken rundt kjønnshår regionen, kjent som en "full" Brazilian, selv om en liten stripe av hår som en "landingsstripe" kan forbli. En bikini voks refererer til fjerning av hår rundt bikinilinjen mens en brasiliansk refererer til, generelt, noe som går dypere enn bikinilinjen. I forhold til hvor mye tid du bør sette av for avtalen, kan voksing ta så lite som femten minutter, men for første gang, være forberedt på opptil en halv time.

2 Ta deg tid til å lett forberede før du ankommer etter voksing behandling i en salong eller spa. Før avtalen, er nummer én ting å gjøre sørge for at håret ditt ikke er for lang. Voksing spesialister anbefaler at håret er ikke lenger enn en fjerdedel av en tomme lang for at voksing å fungere best. Andre på listen over ting å gjøre før din avtale er å lett exfoliate området som skal vokses før ankomst. Like viktig for din komfort vil være å sørge for å ha på løstsittende klær eller et skjørt for å gjøre avkledning og rette opp lettere og for å sikre at klærne ikke gnage den ferske voksede området.

3 snakke åpent med voksing spesialist. Føl deg fri til å la henne vite at det er første gang. Hvis du ønsker å vite nøyaktig når håret vil bli fjernet, vanligvis med klut eller plaststrips, spør spesialist for å fortelle deg når hun er i ferd med å fjerne det. Et annet skritt voksing spesialist bør ta er å spørre deg om voksen temperaturen er behagelig for huden din.

4 Slapp av i løpet voksing. Len deg tilbake på bordet og prøve å holde seg i ro. Hvis du biter eller gjør noen brå bevegelser i løpet av voksing prosedyren, vil spesialisten bare nødt til å gjøre om området hun er voksing, tar lengre tid og muligens gjør huden mer utsatt for rødhet. Det er ikke uhørt for folk å tygge tyggegummi eller få inn en mobiltelefon til tekst - på lydløs, selvfølgelig - under prosedyren. Uansett hva du trenger å gjøre som vil hjelpe deg å slappe av er svært nyttig under voksing prosedyrer.

5 Oppretthold en hjemme-behandling etter voksing. Etter brasiliansk bikini voks, en god måte å forebygge inngrodde hår og skjeggstubber er ved hjelp av en lys exfoliant når du dusjer. Din brasiliansk bikini voks skal vare tre til fire uker.

Hint

  • Ikke bekymre deg om rødhet. Rødhet kan oppstå i løpet av en dag eller to etter voksing tjenesten.
  • Ikke bade i klor eller saltvann umiddelbart etterpå.
  • Har du ikke en brasiliansk bikini voks utføres mens du mensen eller i dagene før eller rett etter mensen som kroppen din er mer følsomme for smerte i disse tider.
  • Hold deg unna tanning senger eller sol i minst en dag eller to etter å ha mottatt en brasiliansk bikini voks.

Related Posts