Hvordan Cut en kake med en spiselig Design Print Dekor

November 24 by admin

Hvordan Cut en kake med en spiselig Design Print Dekor


Det er i øyeblikket hver kake dekoratør, profesjonelle og nybegynnere alike, dreadlocks: kutte kaken. Etter at du har investert timer, om ikke dager, i omhyggelig dekorere din skapelse, klippe det ikke bare deler kaken, men kan også føre til dekorasjoner å falle av, trekke glasur, eller på annen måte skade utseendet du legger så mye arbeid i å gjøre perfekt . Likevel, hvis du har tenkt fremover med kake-skjæring øyeblikk i tankene, kan du unngå noen av de mer destruktive og rotete fallgruver.

Bruksanvisning

1 Utstyr deg selv med en skarp kniv. En skarp kniv vil skjære gjennom dekorasjoner, mens en sløv kniv vil presse dem før du skjærer gjennom dem, hvis det skjærer dem i det hele tatt.

2 Ordne dekorasjon på kaken med å kutte i tankene. Selv om du kanskje ønsker å lage en forseggjort, lagdelt, og detaljert utsmykning, la små hull med begrenset eller ingen dekorasjon med jevne mellomrom rundt kaken til rette for skjæring. Gjør du det er spesielt nyttig hvis du dekorert med ekte blomster eller små plast dekorasjoner i tillegg til spiselig trykt utsmykning

3 Fest spiselig trykt dekorasjon så sterkt som mulig. Hvis dekorasjonen ikke er ordentlig festet til frosting overflate, vil det skli og gjeng når kniven kommer i kontakt. Hvis det er på plass ordentlig, vil du være i stand til å skjære gjennom det rent. Vær sikker på at vedheft er ikke så sterk, men eller kan du ikke være i stand til å skjære gjennom den.

4 Skjær dekorasjon på forhånd. Små, nøyaktige kutt i dekorasjonen kan være stort sett umerkelig avhengig av fargen og tykkelsen av det dekorative materiale. Linje små kutt opp med hvor du har tenkt å kutte fulle skiver av kaken. Etter at du presentere kaken forsiktig skjære gjennom trykt dekorasjon med en liten kniv.

Related Posts