Hvordan Cook med smørerstatninger

December 9 by admin

Hvordan Cook med smørerstatninger


Det finnes en lang rekke smørerstatninger på markedet i dag. Noen er lav i fett, noen i salt og andre i kolesterol. All hensikt å være langt bedre for helsen enn smør. Mange av disse sprer og andre typer av substitutter kan være vanskelig å koke med, fordi de ikke inneholder nok olje, reagerer forskjellig på høye nivåer av varme eller ganske enkelt fordampe i stedet for smelter som ekte smør. I denne artikkelen vil vi diskutere hvordan å lage mat med smørerstatninger

Bruksanvisning

Hvordan Cook med smørerstatninger

1 Velg flere oppskrifter som ser bra ut for deg. Ulike typer matlaging krever ulike typer smør substitutter. Velg noen oppskrifter for å prøve å hjelpe deg å avgjøre hva erstatter du liker best.

2 Hvordan Cook med smørerstatninger

Gjør ristet brød med smakstilsatt oljer. Olive, mutter og fruktoljer alle vil legge smak til brød og rundstykker uten å legge kolesterolnivået forbundet med smør brød. Hvis du ønsker å tjene hvitløk brød, for eksempel bruke olivenolje og hvitløk til sesongen det heller enn hvitløkssmør.

3 Se etter oppslag som har 50% olje når du steker eller sauteeing.If en spredning har noe mindre olje enn dette, vil det ikke smelter skikkelig og maten kan svi i stedet for å lage mat. 4 Hvordan Cook med smørerstatninger


Batter maten med melk, egg og mel. Fordi smørerstatninger ikke steke samt ekte smør, tilsett egg til steking batter å gjøre det koker raskere og suge opp mindre fett.

5 Hvordan Cook med smørerstatninger


Prøv frukt pureer, ris pålegg eller vegetabilske oljer for baking. Alle disse kan erstattes i like mengder for smør. Men siden disse typer substitutter kan gjøre dine kaker og brød tettere enn de ville være med smør, kan du ønsker å legge til bare et snev mer natron og søtningsmiddel til røren for å motvirke dette.

Hint

  • Butter erstatter er ikke alltid bedre for deg enn the real thing. Hvis du ikke er mot høyt kolesterol eller andre tradisjonelle smør relaterte helseproblemer, så ta kontakt med en kostholdsekspert før du bytter til en smør erstatning.

Related Posts