Hvordan Cook med hvete gress

April 24 by admin

Hvete gress er et kosttilskudd verdsatt for sin høye konsentrasjon av næringsstoffer. Bare en liten mengde hvete gress leverer en høy dose av antioksidanter og andre vitaminer som øker immunforsvaret og leverer energi. Hvete gress er vanligvis drikkes som en en unse skudd hver dag, men hvete gress kan også brukes i matlaging. Matlaging hvete gress fornekter den sterke smaken av tillegget.

Bruksanvisning

1 Bruk hvete gress i sauser med søtere ingredienser for å negere ofte biter smak av hvete gress. Kombiner hvete gress med krem ​​og honning. Legg i litt olivenolje til du oppnår ønsket tykkelse. Bruk saus for fisk og fjærfe retter.

2 Bland hvete gress inn i en smoothie å myke opp og fortynne smak. Bland sammen hvete gress, søte bær, yoghurt, en søt saft og knust is for en søt og næringsrik smoothie. Gjør andre smoothie smaker med ulike frukt og juice.

3 Bland hvete gress inn i brød oppskrifter for å legge til noen ekstra næring til brød. Tilsett litt melasse eller sukker for å kompensere for smaken av hvete gress og stek brødet som ønsket.

4 Legg litt hvete gress inn i en pizzadeig oppskrift. Legg sammen gjær, brød mel, salt og hvete gress for å gjøre et unikt flavored pizzadeig.

5 Cook med dehydrert hvete gress i standard muffins oppskrifter. Øk sukker eller alternativ søtningsmiddel beløp når du bruker hvete gress. Legg hvete gress inn kakeoppskrifter for å gjøre skyld-fri cookies. Legg sjokoladebiter til cookie dough å balansere smaken.

Related Posts