Hvordan Cook med en elektrisk ovn

August 19 by admin

Elektriske ovner er et felles apparat i mange husholdninger. Noen ovner drevet av elektrisitet er konveksjon ovner. Konveksjon ovner gjøre prosessen med å tilberede et måltid enda raskere fordi de bruker en vifte for å sirkulere varm luft inne i ovnen. Det er mange måter å lage mat med en elektrisk ovn.

Bruksanvisning

Hvordan Cook med en elektrisk ovn

1 Forvarm ovnen til ønsket temperatur. De fleste ovner har en indikatorlampe som lyser når ovnen varmes opp til ønsket temperatur.

2 Bake ved å vri på ovnens innstillingsknappen til "Bake" og sette en stekepanne med måltidet. En ovn bakervarer element er plassert på bunnen av ovnen. Informasjonskapsler og gryteretter er ideelle mat for baking.

3 Roast ved å vri på innstillingsknappen for å "Bake", og plassere matvarer som finnes i en stekepanne i ovnen. Kalkun og kylling steke godt.

4 Broil ved å vri på innstillingsknappen til "Broil", som varmer opp ovnen fra et element som ligger på toppen av ovnen. Biff og fisk broil pent.

5 Speed ​​bake mat i ovner som inneholder en hastighet bake konveksjon innstillingen, som bakes raskere enn vanlige stråleovner. Speed ​​bake de fleste noe du ønsker å lage mat raskt.

Hint

  • Bruk glass eller keramiske panner, og kokken et måltid på en temperatur som er 25 grader mindre enn hva oppskriften krever. Måltidet vil koke like fort, men bruker mindre energi, og dermed redusere strømregningen.
  • Bruk alltid grytekluter når du tar ut varme panner fra ovnen for å beskytte hendene og underarmene fra brannskader.

Related Posts