Hvordan Cook Grill Wings Over Indirekte Heat

December 6 by admin

Hvordan Cook Grill Wings Over Indirekte Heat


Lære å grille med indirekte varme åpner opp en verden av muligheter for dine kulinariske opplevelser. Indirekte varme forvandler grill fra en grunnleggende burger-og-biff maskin til en utendørs ovn i stand til stekepanne, baking og grilling alt fra steker til vingene. Sette opp grillen for å lage indirekte øker konveksjon varme i grillen - samme type som produseres av ovnen - og oppveier strålende og ledende varme at grillen produserer. Dette betyr at du kan lage små, delikate elementer, for eksempel kyllingvinger, får den sprakende, skarpe hud som du vanligvis får når fritering i stedet for å brenne dem.

Bruksanvisning

1 Plasser vingene på et skjærebrett og skille dem i 3 stykker - vinge tips, de midtre deler og drumettes - ved å skjære gjennom skjøtene med en tung kjøkkenkniv. Plasser drumettes og de midterste sideseksjonene i en oppbevaring av mat container. Forbeholder vingetippene for kyllingbuljong, eller forkaste dem.

2 Sett kyllingvinger, avdekket, på nederste hylle i kjøleskapet i ca 12 timer eller over natten. Snu vingene over etter 6 eller 7 timer, slik at de får luft eksponering på alle sider. Tørking vingene litt før grilling holder dem fester seg til grillen, og hjelper dem å utvikle et knitrende, skarpe hud.

3 Hell 40 til 50 naturlige, tre briketter i kullskuffen på grillen. Tenn brikettene ved hjelp av en grillstarter og avis, og la dem varme før de lyser rødt.

4 Tøm brikettene fra grillstarter og rake dem inn selv hauger på hver sin side av grillen. Plasser en aluminium langpanne på kull skuffen mellom kullene. Hvis du bruker en 2-brenner gassgrill i stedet for en kullgrill, satt den ene siden til høy og la den andre siden av. Hvis du har en tre-brenner grill, satt de 2 brennere på brennere overfor hverandre til høy og forlate sentrum brenneren. Hvis du har en 4-brenner, lyser bare de 2 utenfor brennere. Plasser en aluminium roasting pan i sentrum av området under gassdyser.

5 Lukk lokket og la varmen bygge opp til rundt 325 til 350 grader Fahrenheit, hvis grillen har en temperaturmåler på lokket. Hvis ikke, la lokket stengt i ca 20 minutter.

6 Spre kyllingvinger ut på et ark panorere i et jevnt lag og krydre dem til å smake. Du kan også følge en generell retningslinje for ca 1 teskje kosher salt og 1/4 ts nykvernet sort pepper per 10 vinger hvis du ikke er sikker på hvor mye krydder å bruke.

7 Rengjør grillrister med en grillbørste. Trykk på rist et par ganger med pensel for å riste av løs karbon og røye.

8 Brett et kjøkkenhåndkle i et kvadrat og fukte den med rapsolje. Hold oljet håndkle i et par lange håndtak tang og frakk grillen rist med det mens iført lang, brannsikre grill hansker.

9 Plassere vingene på den delen av grillen rist som ikke har kull eller en gassflamme under den, da dette er den indirekte varme side. Space vingene ca 1/2-tommers fra hverandre og lukke grillen lokket.

10 Grille vingene for 5 eller 6 minutter med lokket lukket. Snu dem over med lange håndtak tang. Stek vingene ytterligere 10 minutter med lokket lukket, og deretter fjerne dem fra grillen. Rive i en vinge eller to for å sørge for at de gjennomstekt.

Hint

  • Legg noen fuktige skogsflis på klump kull hvis du ønsker å legge smokiness til vingene.
  • Kaste vingene i en bolle av din favoritt saus rett etter at du tar dem av grillen for å få maksimal smak.
  • Ikke lek med vingene etter at du begynner å tilberede dem. Snu dem bare én gang. Flytte vingene rundt for mye ruiner teksturen i huden og hindrer den fra crisping.

Related Posts