Hvordan Cook Cow tarm

April 12 by admin

Hvordan Cook Cow tarm


Slakteavfall spise er ikke for alle, men deler som kuas tarmen som ofte oversett kan brukes til å lage nydelige måltider. Ulmet sakte i en enkel lapskaus av melk og løk eller bestrøket og stekt liker sørlige stil chitterlings - eller chitlins - ku tarmen kan tilberedes på en rekke appetittvekkende måter.

Bruksanvisning

Cow tarm og løk

1 Skyll kuas tarmen under kaldt, rennende vann, ved hjelp av fingrene for å se etter eventuelle gjenværende grus. Tørk med tørkepapir. Skjær kuas tarmen i små, 1-tommers stykker med en skarp kniv.

2 Tilsett hakkede løk til ca en liter melk til en pott. Ta kjelen til en byll, og deretter redusere til et oppkok. Se nøye slik at melken ikke koker over. La det småkoke i 20 minutter.

3 Ta kjelen til en mild koke, deretter legge kuas tarmen. Legg krydder som salt og pepper. Reduser varmen og la det småkoke, matlaging i ytterligere 2 til 2 1/2 timer, eller til tarmen er møre.

4 Smelt en stokk med smør pluss noen ekstra pats i en annen kjele over middels varme. Sakte legger en kopp til en kopp og en halv av mel til smør, visping inderlig å kombinere, inntil det lukter kjeks. Legg en øse eller to av bestanden til mel og smør blandingen og visp sammen til en jevn røre.

5 Tilsett sausen til potten og la det småkoke i ytterligere 15 minutter, eller til innholdet i potten tykne. Legg til flere krydder hvis du ønsker, for å smake, og serverer varm med en side av potetmos.

Fried Chitterlings

6 Skyll kuas tarmen under kaldt, rennende vann, ved hjelp av fingrene for å se etter eventuelle gjenværende grus. Tørk med tørkepapir.

7 Ta en gryte med vann til et oppkok og tilsett hele tarmen. Legg ønskede krydder til potten som hakket løk, hakket hvitløk, salt og pepper, laurbærblad eller knust rød pepper flak. La det småkoke i rundt 2 til 2 1/2 timer, eller til tarmen er mør.

8 Fjern gryten fra varmen og skyll under kaldt rennende vann. Når avkjølt, kutt tarmen i biter størrelse biter. Forbered en enkel egg vask ved å slå et egg med en skvett vann. Spre en generøs mengde mel i en grunn form og krydre med salt og pepper, etter smak.

9 Ta med nok olje til å fullstendig senke chitterlings til en temperatur på 375 grader Fahrenheit. Dypp et stykke tarmen inn i pisket egg blandingen, deretter mudre i krydret mel, belegg helt. Nøye steke chitterlings i varm olje til de er gyllenbrune og sprø, ca 1 minutt.

10 Fjern chitterlings fra olje- og la renne av på tørkepapir. Serveres straks med eddik og varm saus.

Hint

  • Tarmen bør spesielle bestilles fra en slakter som rense dem er en intensiv prosess best overlatt til fagfolk.
  • Oppbevar friske tarmer i kjøleskapet i opptil to dager i en tett lukket beholder.

Related Posts