Hvordan Cook Angus Beef Steak

June 11 by admin

Hvordan Cook Angus Beef Steak


Angus er et fylke i Skottland hvor de første Angus kyr oppsto. På slutten av 1800-tallet, ble fire Angus kyr brakt til USA hvor de ble avlet med Texas Longhorn storfe. Den resulterende husdyr anses å ha den høyeste kvalitet og mest smak biff av eventuelle storfe på markedet i dag. Denne oppskriften forbereder en Angus biff i alle størrelser, og vil tjene en person.

Bruksanvisning

1 Masser en tørr biff gni av ditt valg inn i toppen og bunnen av Angus biff biff, og deretter spre en liten mengde olivenolje over krydder. Plasser biff i en glidelås plastpose og avkjøl i en time.

2 Forvarm gassgrill til høy, og fjerne biffen fra kjøleskapet. Plasser biff på stativet og svi i fem minutter.

3 Snu biffen og stek i ytterligere 10 til 15 minutter, eller like før det ønskede sluttresultatet er nådd.

4 Fjern Angus biff fra grillen og legg på et fat. Dekk biff med aluminiumsfolie og la den hvile i 5 til 10 minutter. Den interne temperaturen i biff vil stige med ca 10 grader F løpet av denne tiden.

5 Dryss en klype havsalt over biff og server umiddelbart med en side av biff saus, eller skjære i mindre biter og bruke i en oppskrift som krever biff stykker.

Hint

  • En kommersiell eller hjemmelaget tørr gni eller marinade kan brukes på Angus biff biff. Velg din favoritt, eller eksperimentere med noe nytt.
  • Sørg alltid for biff når en kjernetemperatur på minst 130 grader C for å unngå kontrahering matbåren sykdom.

Related Posts