Hvordan Color Your Hair Med Wella

May 10 by admin

Hvordan Color Your Hair Med Wella


"Wella" kommer fra det tyske ordet "Welle", som betyr "bølge". Selskapet ble grunnlagt på slutten av 1800-tallet, så en økning i popularitet i 1900, og har fortsatt å påvirke moteindustrien med innovative hår farger og stiler. Merket er kjent for lyse, livlige farger og trendsettende stiler du kan gjøre fra ditt eget hjem. Selv om det kan være vanskelig å farge ditt eget hår uten hjelp, er det ikke umulig, og resultatene kan se like profesjonelle som en salong farge.

Bruksanvisning

1 Samle alle forsyninger og sette dem innen rekkevidde. Legg håndkle ut under deg, dekker gulvet og noe du ikke vil farge på.

2 Påfør fuktighetskrem til hender, hals, ører og ansikt. Hvis du får farge på huden din, vil fuktighetskrem hjelpe det løsner lettere.

3 Ta på gummihansker og åpne boksen fra Wella hårfarge. De fleste Wella splitter hårfarger blandes på en 1: Forholdet 2-1 oz. farge creme per 2 oz. av utbygger. Følg instruksjonene for å blande farger.

4 Sørg for at håret ditt er tørt. Seksjon håret av ved hjelp av klipp, og begynne å bruke fargen til røttene.

5 Påfør fargen jevnt over hele hodet. Begynn på kronen og arbeide farge gjennom til endene. Bruk klipp til seksjon av fargede deler av håret ditt, holde dem ut av veien.

6. La fargestoff for å angi for den tid som er beskrevet i bruksanvisningen. Lettere hår vil kreve mindre tid enn mørkere hår.

Hint

  • Pakk en dusj cap eller plastpose rundt håret når fargestoffet er i for å hindre utilsiktet flekker på gjenstander eller klær.
  • Wella hårfarge, som med de fleste merker, kan inneholde kjemikalier som kan forårsake allergiske reaksjoner hos noen mennesker. Test en liten oppdatering av farge før du bruker hele flasken.

Related Posts