Hvordan Color Your Hair & ikke få noen røde toner

January 30 by admin

Hvordan Color Your Hair & ikke få noen røde toner


Du trenger ikke å betale en profesjonell salong for å farge håret når du enkelt kan gjøre det hjemme for en brøkdel av prisen. Med så mange farger på markedet, er du sikker på å finne noe du liker. En stor bekymring med farge håret hjemme er hvordan man skal unngå røde, brassy toner.

Bruksanvisning

Color Your Hair Uten brassiness

1 Unngå sterke røde toner når du farge håret ved å bestemme seg for å gå mer enn to nyanser lysere eller mørkere enn den gjeldende fargen på håret ditt.

2 Tenk farge håret gradvis, hvis du ønsker å gå blonde uten røde toner. For å holde håret i god stand, bør du ikke gå fra en mørk hårfarge til platina blondt over natten. Den beste metoden for å gå lettere er å sakte enkelt inn i det. Hver måned velger en hårfarge som er bare en nyanse lysere enn det du har nå. Det kan ta seks måneder eller lenger for å nå ønsket nyanse du vil.

3 Unngå røde farger som auburns eller etiketter som sier "golden" eller "varm" på boksen, hvis du ønsker å være sikker på at du vil ikke ha en rødlig tone på håret ditt. Sats på "cool" toner eller de med "aske" i navnet, for eksempel mørk aske blonde eller lys aske brun. Risikoen er å ende opp med hår som ser grå eller enda litt grønt hvis du går for lys på en gang. Igjen, ikke har tenkt å gå mer enn to nyanser opp eller ned fra din nåværende farge.

4 Se etter messing-fri hårfarge linjer.

5 Kjøp en ekstra styrke hårfarge remover hvis du ikke liker måten din hårfarge slått ut. Du kan bruke den samme dag som du farget håret ditt, og det vil ta deg tilbake til den opprinnelige fargen det var før farging. Det er skånsom nok til at du kan farge håret igjen umiddelbart etter bruk av produktet.

Hint

  • For å hindre farging fargestoff fra flekker på huden, påfør et tynt lag med vaselin på huden rundt hårfestet.
  • Vent en uke eller så før du bestemmer du hater en nåværende hårfarge. Mange ganger tar det et par ganger sjamponering håret før du får all den fargestoff ut og fargen legger seg.
  • Følg instruksjonene som følger med hårfarge. Ikke la fargen på lenger enn anbefalt siden det kan irritere hodebunnen og tørke ut håret.
  • Bleking settene inneholder svært sterke kjemikalier som bokstavelig talt stripe fargen fra håret ditt, og alltid resultere i den fryktede "banan hode" eller "gulrot toppen." Bleking er også svært tørking til håret og fører til brudd.

Related Posts