Hvordan Color Natural Hair til Lysebrunt

July 28 by admin

Hvis du ønsker å lysne naturlig mørkt hår, er det vanligvis anbefalt av stylister for å få jobben gjort profesjonelt i en salong for å sikre solide resultater. Hvis du ønsker å takle oppgaven selv hjemme, men det er en metode du kan bruke for å sikre at alt håret er jevnt belagt med hårfarge for å unngå en flekkete overflate. Velge skyggen av hårfarge er det viktigste steget i denne prosessen, som det finnes en rekke brune nyanser som ikke vil skape noen merkbar forskjell når den brukes til svart hår.

Bruksanvisning

1 Børst håret grundig for å fjerne alle floker og snags.

2 Skill håret inn i seks ulike seksjoner med en kam. Pakk hver del rundt seg selv og sikre mot hodet ved hjelp av metall hårspenner.

3 Åpne hjemme dye kit og bland i henhold til de spesifikke instruksjoner. Når du velger en nyanse, velger du fargen som er tre nyanser lysere enn fargen på din foretrukne ferdig utseende.

4 Slipp en enkelt del av håret og sette klippet bort. Påfør hårfarge fra rot til tupp, mette trådene med væsken. Bruk fingrene til å gni fargen inn i håret eller fordele fargestoff ved hjelp av en kam. Når seksjonen er dynket i fargestoff, men ikke dryppende, fest igjen med metall hårspenner.

5 Gjenta på alle gjenværende delene.

6 Sett en plastpose over håret og sikker med noen Bobby pinner. Dette vil skape en varmeeffekt som vil bidra til fargen lenger trenge håret.

7. La fargestoff for å sitte på håret i den tid som er angitt på baksiden av den spesifikke pakken.

8 Fjern plastposen og alle hårspenner.

9 Skyll håret grundig før vannet renner klart. Påfør et tykt lag med den medfølgende dyp conditioner fra rot til tupp og la den sitte i tre minutter.

10 Skyll balsam og klem all fuktighet fra hår ved hjelp av et håndkle.

11 Tørr og style håret som vanlig.

Hint

  • Ikke glem å bruke de beskyttende gummihansker som er inkludert i ditt hjemme hårfarge kit.

Related Posts