Hvordan Color Grey Hair

January 15 by admin

Håret er en viktig del av din generelle utseende. Hvis håret ditt ser ut og føles bra, du umiddelbart føle deg som en annen person. Du kan være selvbevisst hvis håret er ikke det samme farge det var i fortiden. Bli kvitt grått hår kan utføres i en rekke trinn. Farge håret kan endre din personlighet og gjør at du føler deg som en ny person.

Bruksanvisning

Coloring Grey Hair

1 Kjøp en hårfarge som er spesifikk for farge grå hår. Hårfarger som ikke er spesielt laget for å farge grå hår vil endre fargen, men vil ikke vare så lenge.

2 Kontroller at du har din hansker, håndkle og boks med hårfarge før du starter prosessen.

3 Åpne boks med hårfarge. Følg instruksjonene på boksen eller beholder. Vanligvis vil de be deg om å blande aktivator med hårfarge.

4 Utfør en strand test med hårfarge å sørge for at ikke er allergisk mot det. Påfør en liten mengde hår fargestoff på en liten del av håret ditt. Du må vente en dag eller to for å sørge for at du ikke er allergisk mot hårfarge.

5 Påfør hårfarge på håret ditt. Sørg for at håret ditt er jevnt mettet med fargestoff. Sørg for at den grå hår er dekket med det.

6 Vent 15 minutter før du vasker ut hårfarge. Ventetiden er gitt så farging prosessen kan begynne. Sørg for at du leser instruksjonene på hårfarge, fordi de kan ha ulike ventetider.

7 Vask håret fargestoff til vannet er klart. Bruk balsam som fulgte med i esken etterpå.

8 Stil den nylig farget håret som ønsket.

Related Posts