Hvordan Color Brown Hair billig

July 15 by admin

Hvordan Color Brown Hair billig


Farge håret kan være dyrt, spesielt hvis du bruker permanent hårfarge. Permanent hårfarge er absorbert inn i hårsekken og blir der. Dette betyr at kontinuerlig root touch-up er nødvendig for å holde fargen ser frisk.

Hvis du ønsker å farge brunt hår billig, noen alternativer i tillegg permanent hårfarge er tilgjengelige. Gi brunt hår mer interesse med en rimeligere måte å legge farge.

Bruksanvisning

1 Kjøp en semi-permanent hårfarge, uten ammoniakk, fra et apotek. Disse er ofte billig og vaske ut innen 28 sjampoer, unngå problemet med roten vokser ut. Bland farge i henhold til produsentens anvisninger og bruke den over hele håret. La fargestoff til å sitte for den anbefalte tiden, og skyll med kaldt vann og stil som vanlig.

2 Påfør en ferdigblandet midlertidig hårfarge som Manic Panic eller Beyond the Zone til håret ditt. Disse fargestoffer lagres i containere og kan brukes om og om igjen, i motsetning eske hårfarge, som er for engangsbruk. La fargen sitte i opp til en time, skyll deretter med kaldt vann.

3 separate hårstrå og farge dem med vaskbare markører. Røde eller lilla markører gi de beste resultatene, avhengig av hvordan lyset håret ditt er.

4 Bland flere pulverisert drink mix pakker i fargen på ditt valg med ca 2 kopper vann. Dypp håret inn i blandingen og la den trekke i ca 10 minutter. Unngå å få drink mix på huden eller klærne. Skyll håret med lunkent vann.

5 Bland like deler sitronsaft og hårbalsam. Sitronsaft er en naturlig hår lightener og vil gi brunt hår subtile høydepunkter. Påfør blandingen til hele hodet og sitte i solen for omtrent en halv time. Skyll conditioner ut med kaldt vann.

Related Posts