Hvordan Color Blond Hair Roots

August 25 by admin

Hvordan Color Blond Hair Roots


Farging din blonde håret er en morsom måte å oppdatere din stil og endre måten du ser. Vedlikeholde ny hårfarge hjemme betyr berøre opp røttene for å unngå ettervekst som vil vise kontrasten mellom farget hår og din naturlige blonde farge. Color røttene som nevnt på hårfargen din boks. De fleste hårfarger anbefaler berøre opp røttene hver fire til seks uker.

Bruksanvisning

1 Sett på en gammel t-skjorte som du kan bli skitten. Drapere et ekstra håndkle eller klut over skuldrene og klippet det sammen med et hår klipp. Dette vil hindre deg fra å søle noen hår farge på din favoritt klær.

2 Børst ren, tørr, styling-produkt gratis håret for å fjerne eventuelle knuter eller floker. Del håret i midten, slik at din del starter i midten av ansiktet.

3 Ta ut hårfarge flasker, instruksjoner, applikator og hansker. Sett hansker på hendene og bland farge flaskene som anvist på hårfarge instruksjonene.

4 Påfør blandet hårfarge på applikator pensel.

5 Maling hårfarge på den ene siden av røttene dine ved å gjøre korte strøk fra bunnen av håret (i hodebunnen) til der røttene slutten. Pass på ikke å børste håret farge forbi røttene for å unngå å endre fargen på endene av håret ditt. Fortsett med disse slag til alle dine røtter har blitt dekket.

6 Bruk pensel til å skille den neste delen av håret, om en halv tomme under din del på venstre side av hodet. Clip endene opp for å avsløre dine røtter. Påfør hårfarge til røttene i samme børsting bevegelse inntil alle røttene er dekket.

7 Fortsett å flytte ned på venstre side av hodet, farging røttene til du når dine ører. Gjenta den samme fremgangsmåten på høyre side av hodet. For baksiden av hodet, starte på toppen og jobbe deg ned til bunnen av halsen til alle dine røtter er dekket. La hårfarge sitte så lenge instruksjonene anbefale før utvasking av hårfarge.

Hint

  • Hvis en applikator pensel ikke er inkludert i din hårfarge produkt, kan Colorist børster kjøpes på de fleste salong forsyne butikker og supersentre. Ved hjelp av en børste gjør at du kan få mest mulig bruk av din hårfarge og bruke fargen jevnt.
  • Hairfinder.com bemerker at styling produkter og tung naturlig olje buildup kan hindre hårfargen fra riktig å trenge din naturlige farge.
  • Hvis du på noe punkt du føler en brennende følelse eller hodebunnen blir kløende, skyll håret fargestoff.

Related Posts