Hvordan Clasp Fabric-Knyttet armbånd

October 21 by admin

Hvordan Clasp Fabric-Knyttet armbånd


Fabric armbånd er en flott måte å upcycle alt fra gamle skjorter og flettede belter til lommetørklær og mer. Lese noen perle butikk lokalt eller på nettet, og du vil oppdage tusenvis av valg i endestykker og holdearrangement alternativer. Disse perlene er nøkkelen til å sikre din nøye opprettet stoff armbånd, som er å sikre dem skikkelig slik at etableringen forblir på håndleddet.

Bruksanvisning

1 Trim overflødig frynsete stoff fra hver ende av armbåndet.

2 Vri enden av armbåndet tett, noe som gjør det lettere å sette det inn i munnstykket.

3 Påfør en ert størrelse skvett av stoff eller superlim til tuppen av armbåndet. Limet bør ikke squishes ut fra under munnstykket når du skyver den på.

4 Skyv munnstykket over enden av armbåndet. Det kan være nødvendig å bruke en liten vridning bevegelse i retning av stoffets vri for å få det til å sitte helt.

5 Forsiktig bøy åpne den lille ringen - kjent som o-ringer - som vil sløyfe gjennom slutten av munnstykket og gjennom hummer claw låsen, ved hjelp av en nebbtang.

6 Loop hoppe ring gjennom det lille hullet på tuppen av en av de endestykker. Slip hummer claw låsen på ringen mens det fortsatt er åpent. Klem ringen stengt med tang.

7 Legg den andre munnstykket på den andre enden av armbåndet. Skli på en annen O-ring for å oppnå dette, om nødvendig, for å tilveiebringe en lengre total armbånd lengde, eller bare for å gjøre det lettere å hekte.

Related Posts