Hvordan Care for Ammolite

July 15 by admin

Hvordan Care for Ammolite


Ammolite er en sjelden gemstone funnet i det sørlige Alberta, Canada. Funnet i Rocky Mountains, er Ammolite skapt av komprimering, oppvarming og mineralisering av kritt fossiler. Ammolite offisielt ble en gemstone i 1981, og gemstone er 70 millioner år gammel. Albertas innskudd i foten av Rocky Mountains er den eneste levedyktig innskudd i verden. Gradert på farge og glans, utfordrer Ammolite skjønnhet svart opal med sin farge. Naturlig Ammolite har en Mohs skala hardhet på bare 3,5 til 4, nær det av en opal. Ammolite kan rengjøres som perler rengjøres.

Bruksanvisning

1 Sett Ammolite smykker inne i strømpebukse benet.

2 Fyll ren kjøkkenvask med vann og kommersiell perle rengjøringsmiddel eller en mild såpe.

3 Plasser Ammolite i vasken og forsiktig gni strømpebukse over Ammolite til den er ren. Ikke la Ammolite i noen løsning i mer enn 20 minutter.

4 Fjern Ammolite fra posen og tømme vasken.

5 Skyll Ammolite med rent vann til alle såperester er fjernet.

6 pakk forsiktig håndkle rundt Ammolite til å absorbere vann. Ikke gni Ammolite med håndkle; bare pakk den for å fjerne overflødig vann. La din Ammolite tørke helt på et trygt sted. Du kan la Ammolite på toppen av håndkle under lufttørking.

Hint

  • Tørk forsiktig din Ammolite med en myk klut etter hver bruk for å redusere behovet for rengjøring.
  • Unngå rengjøring med damp og sure oppløsninger, fordi de vil skade overflaten av steinen. Unngå å utsette Ammolite til hårspray eller parfyme, fordi dette fører til at gemstone å miste sin irise.

Related Posts