Hvordan bygge en Pizza Peel

December 18 by admin

Hvordan bygge en Pizza Peel


Å gjøre pizza hjemme er en god idé. Du kan enten gjøre det i en pizza panne og sett pannen i ovnen eller du kan bruke en pizza skallet. Ved hjelp av en pizza skallet hjemme er et flott alternativ til en panne. Den lar deg skyve pizzaen direkte på rist eller i en pizzaovn, noe som gjør for en bedre skorpe. Når pizzaen er ferdig, kan du bruke pizza skallet igjen for å skyve under pizza og ta den ut av ovnen. Å gjøre en kan gjøres i en ettermiddag.

Bruksanvisning

Bruksanvisning

1 Tegn et mønster på papir som er ca 14 inches med 15 inches. På en av de 14-tommers sider, bytter to ni-tommers linjer som er to inches hverandre. Tegn en linje på tvers av toppen av ni-tommers linjer. Dette er håndtaket.

2 Hvordan bygge en Pizza Peel

Trace mønsteret på tre stykke. Klipp utformingen ut med en stikksag, avrunding eller fiske kantene hvis ønskelig.

3 Starter i midten av skallet, planet veden ned til en halv tomme på motsatt side av håndtaket. Dette vil være slutten som glir under pizza.

4 Bor et hull en tomme fra slutten av håndtaket og sette inn en streng av skinn. Sand de grove kantene og overflaten av styret til en virkelig glatt finish. Arbeid mineralolje i toppen overflaten og la det tørke godt.

5 Mel styret liberalt før bruk. Når pizza er klar for ovnen, gingerly plukke den opp og legge den på pizza skallet. Sett pizzaen inn i ovnen og gi pizza skallet en liten dust. Pizza vil begynne å gli av. Fortsett liten krampetrekninger bevegelsen til pizza er helt på rist.

6 Fjern pizza fra ovnen når det gjøres ved å skyve pizza skallet under skorpen og forsiktig skyve å skrelle jordskorpen fra risten.

Hint

  • Legg trelister til håndtaket for å lage en tykkere håndtak.
  • Ikke bruk behandlet trelast av noe slag. Den kjemiske vil overføre til maten.

Related Posts