Hvordan Buzz Clip en korthåret gutt

January 1 by admin

Hvordan Buzz Clip en korthåret gutt


En buzz kutt er en enkel frisyre som kan gjøres fra komfort til ditt eget hjem. Dette ser er skapt ved å klippe håret kort over i en ensartet lengde. Det er den perfekte løsningen for små gutter hvis du leter etter en lite vedlikehold frisyre. Med denne frisyren trenger du ikke lenger å bekymre deg for å gre og slåss med flokete, uregjerlig hår.

Bruksanvisning

1 Samle alt utstyret før du begynner å skjære. Dette inkluderer en kam, Clippers, vedleggene og en gammel tannbørste. Plasser den innen armlengdes avstand fra håret klippes, på et flatt underlag.

2 Vask guttens hår med en mild sjampo for å fjerne skitt eller gel. Tørk håret med håndkle for å fjerne noen overdreven vann og deretter bruke hårføner for å tørke ut håret.

3 Gre håret for å fjerne eventuelle floker. Drapere gutt med en kappe eller et håndkle rundt skuldrene for å hindre håret fra å falle ned skjorten hans. Små gutter kan bli veldig utålmodig og squirmy når de får kløende fra håret falle ned sin skjorte.

4 Plugg clippers inn i stikkontakten. Velg vedlegget du vil bruke til å klippe håret og plassere den på Clippers. De fleste vedlegg har tall på forsiden eller baksiden av vedlegget. Jo høyere tall, jo lengre håret vil være.

5 Slå på clippers og begynne å skjære guttens hår. Start på nakke området arbeider fra venstre til høyre. Sakte klippe håret med clippers beveger seg i en oppadgående bevegelse, stopper ved nakkeknøl. Slå av clippers og bruke en gammel tannbørste til å børste bort eventuelle hår som kan fremsettes i klipperen vedlegg.

6. Skjær begge sider av håret når ryggen er ferdig. Hold øret ned i veien med venstre hånd, og mens du klippe håret med høyre hånd. Bruk samme oppadgående bevegelse stopp før du når kronen av hodet.

7 Fjern hår fra kronen området. Begynn ved hårfestet arbeider fra venstre til høyre. Klipp håret kommer tilbake mot nakkeknøl.

8 Bruk en hårføner satt på lav til å blåse bort løst hår og for å se om det er noen lange tråder igjen. Bruk clippers for å fjerne eventuelle gjenværende lange tråder.

9 Shape up nakken området ved hjelp av trimmere. Følg naturlige håret linje og fjern eventuelle lange hår fra rundt ørene.

Related Posts