Hvordan bruke Nail Wizard Buffer og Shaper

February 23 by admin

Hvordan bruke Nail Wizard Buffer og Shaper


Holde neglene i tiptop tilstand kan være et absolutt mareritt. Den enkleste måten å opprettholde den beste tilstanden neglene er ved regelmessig å behandle dem til en buffing og forme søkt ved hjelp av en spiker Wizard verktøyet. En veiviser Nail er en alt-i-ett-verktøy utviklet for å både file neglene i en vakker mandelformede samtidig rasping overflaten for å produsere en skinnende, naturlig effekt.

Bruksanvisning

1. Vask hendene. Veiviseren Nail har en rekke forskjellige motoriserte vedlegg, og å gjøre det beste ut av dem, starte med blanke lerret. Vask hendene i varmt vann og tørk dem godt før du starter.

2 Lad Wizard Nail. Slå Nail Wizard på å sjekke at den har makt. Hvis den ikke gjør det, sett inn to AA-batterier i batterirommet.

3 Velg et vedlegg som skal brukes. Det er tre vedlegg for innlevering negler, og to for rasping. Hvis du ønsker å bare forme neglene, velg den minste vedlegg. Hvis du har en betydelig mengde spiker lengde som du ønsker fjernet, velge enten medium eller large neglefil.

4 Begynn å bruke det ved å holde hånden ut og kjører utformingen vedlegget lett over kanten av neglen. Fjern det en gang i noen sekunder for å se på utformingen fremgang. Gjenta denne prosessen for alle neglene før du har oppnådd den ønskede formen.

5 Ta utformingen vedlegget og erstatte den med den flate, sirkulære buffer vedlegg. Slå Wizard Nail på igjen og kjøre buffer over den flate overflaten på neglene før du har oppnådd et fint glimt.

6 Vask hendene for å fjerne støvete rester, så slather på en fuktighetskrem. En voksaktig krem ​​er et godt alternativ til å bruke på neglebåndene for å hindre dem fra å tørke ut.

Related Posts