Hvordan bruke en skredder Pounding Block

March 8 by admin

Hvordan bruke en skredder Pounding Block


Et punkt presser og pounding blokk ser litt ut som en mini strykebrett og er et viktig verktøy for enhver skredder. Den pounding blokk side brukes hovedsakelig som en måte å legge til flate, skarpe hjørner uten bruk av sterk varme eller damp. En grunnleggende man kan kjøpes på ethvert sy eller skreddersøm forsyning butikk for mindre enn $ 30.

Bruksanvisning

1 Kjøp riktig pounding blokk for dine behov. De mest vanlige som er laget av et enkelt stykke av tre, og disse modeller har en tendens til å være billigere og mer langvarig enn de som er laget av sammensatte metaller. Annet enn materialet, er det ikke mye forskjell i utforming fra modell til modell. Så velg en som komfortabelt passer ditt budsjett og dine hender.

2 Fyll dampstrykejern med vann og sett den inn til å begynne oppvarmingen til riktig temperatur. Den typiske jern vil komme til sin arbeidstemperatur i ca fem minutter, som vil tillate for tid til å forberede plagget.

3 Ordne plagget på pounding blokken slik at linjen der du vil opprette bretten ligger på kanten av blokken. Kontroller at materialet nær kanten ikke er krøllet eller bunched sammen, fordi det kan skape folder i uønskede deler av plagget.

4 før strykejernet over materialet uten å berøre metallet ansiktet av jern til plagget. Som jern beveger seg frem og tilbake, bruke damp spray å forberede materialet for å få sin flate kanten.

5 Trykk ned nå-dampet materiale sakte og hardt over kanten av tre pounding blokk. Dette skaper en skarp, definert kant i materialet uten å berøre jern til plagget.

6 Gjenta prosessen på noen del av plagget der du trenger en skarp kant. Straks henge opp plagget for å forebygge rynker og marring av linjene til dampen har tørket helt fra materialet.

Hint

  • Noen skred er touting pounding blokker laget av bambus. Disse er relativt ny i USA og ser ut til å enten elsket eller hatet av skreddere. De fleste større forestillinger butikker er i ferd med å legge bambus pounding blokker til deres katalog, så det er verdt å sjekke en ut for å se om de er aktuelle for deg.

Related Posts