Hvordan bruke Dry Dill Weed for Pickles

August 8 by admin

Hvordan bruke Dry Dill Weed for Pickles


I supermarkedet, har kosher dill pickles blitt alle raseri; disse dager er det nesten umulig å finne gode sure dill pickles andre steder enn i spesialforretninger, og deretter må du betale altfor mye for dem. Som et resultat av flere mennesker å ty til å lage sine egne pickles. Prosessen er tidkrevende, men rimelig enkel og billig. Ett poeng av contention er om du skal bruke tørr eller fersk dill, men enten kan gi gode resultater.

Bruksanvisning

1 Kjøpe nødvendig utstyr, inkludert pickling glass (med engangs lokk), agurk, tørket dill luke, og eventuelle andre ingredienser som kalles for etter oppskriften, for eksempel hvitløk eller paprika.

2 Rens grønnsakene. Agurker inneholder ofte en beskyttende voksaktig lag; vask med oppvaskmiddel og varmt vann for å fjerne dette; rens grundig.

3 Hvordan bruke Dry Dill Weed for Pickles

Sterile krukker er en nødvendighet.

Sterilisere glassene. Dette innebærer vanligvis kokende glassene og lokk i en stor kjele med vann i minst tre minutter. Merk: Pass på at lokkene ikke er på glassene og fylle potten med glassene og lokk i kaldt vann; varmes sakte på ovnen for å unngå å bryte glasset på grunn av ekstreme temperatur turnus (glass utvider seg når varm og kontrakter når kule).

4 Hell av vannet og avkjøle glassene og lokk. Ikke kjør kaldt vann over de oppvarmede krukker; dette vil knuse dem. Bruk grytekluter til å plassere krukkene på et fat rack og la dem avkjøles langsomt over 30 minutter.

5 Mål tørr dill luke. Bruk 1/3 så mye tørr dill luke som du ville bruke friske urter (tørket urter øker sin styrke med en faktor på tre). Tilsett dill luke til glassene, etter din oppskrift.

6 Tilsett de andre ingrediensene til glassene, annet enn agurker og eddik. Det er greit for alle beise ingredienser (slik som dill, hvitløk, og paprika) til å samle seg på bunnen av glasset.

7 Hvordan bruke Dry Dill Weed for Pickles

Lage pickles er en verdig forsøke.

Legg agurkene til glassene. Det er greit å fortrenge dem. Sett så mange agurker eller biter av agurk som du kan i hvert glass.

8 Tilsett eddik i henhold til oppskriften; forsegle lokket fast på glassene og lagre som instruert av oppskriften.

Hint

  • Kvaliteten på eddik du bruker gjør hele forskjellen; kjøpe de beste tilgjengelige.
  • Ved bruk av dill i noen oppskrift som krever koking, tilsett dill etter matlaging; varmen ødelegger smaken.
  • Sørg for å sterilisere glassene riktig; bakteriekolonier kan danne selv i eddik. Ved slutten av beise, hvis fluidet er klart uten å riste eller lokket på toppen buler, forkaste hele glasset; det kan inokuleres med botulinum bakterier.

Related Posts