Hvordan bruke Bake'n Fyll Cake Pan

August 5 by admin

Hvis du er lei av å gjøre de vanlige ark kaker og runde kaker for spesielle anledninger, Betty Crocker Bake'n Fyll Cake Pan lar deg lage en rekke fylt kaker i stedet. Du kan sette iskrem eller pudding i midten, eller gi en mer næringsrik godbit ved hjelp av en fylling av frisk frukt. Du kan utfordre deg selv til å gjøre forseggjorte desserter for middagsselskaper eller minneverdige bursdagskaker til venner og familie. Du kan også gi gamle eller tradisjonelle familie baking en ny vri.

Bruksanvisning

1 Bruk forkorte til lett fett de indre overflater av den høye pannen og bunnpannen og bunnflaten og kanten av kjernekaret. Forvarm ovnen til 350 grader.

2 Lag en kake mix og Hell røren i den høye pannen til det når streken.

3 Plasser innsatsen pan på toppen av den høye pannen og roter med klokken til håndtakene er stilt opp og låst på plass.

4 Klargjør den andre kakemiks. Hell halvparten av det inn i basen pannen.

5 Stek bunnen kake for 28 til 30 minutter, og den høye kaken i 45 til 50 minutter, eller til tannpirkere satt inn i kaker sentre kommer ut ren.

6 Avkjøl bunnen kake i 5 minutter, og deretter fjerne den fra pannen. La den høye kake i pannen i 20 minutter for å kjøle.

7 Vri innsatsen pan mot klokken og løfte den av, slik at den høye kake i pannen.

8 Sett fylle i det høye kaken er innrykk. Plasser den høye pan og basen kake i kjøleskapet eller fryseren, avhengig av typen av fylling. Ved bruk av is, fryse til firmaet. Ved bruk av pudding, frukt eller pisket krem, kjøle til veldig kaldt.

9 Plasser basen kake på toppen av fyllet i det høye kaken og dekk til med et fat. Snu kakene opp ned og løft den høye pannen forsiktig ut av kaken. Selv basen kaken ut av trimming sidene om nødvendig. Pynt kaken, og fryse eller kjøle den.

Hint

  • Røren bør bare fylle halvparten av basepannen. Vær forsiktig så du ikke overfill.Put kaker i fryseren i 30 minutter, slik at de er lettere å fylle med frukt eller iskrem.
  • Ved hjelp av metallredskaper med panner eller skurepulver til å rengjøre dem kan skade overflaten.

Related Posts