Hvordan bli sertifisert til prosess Meat

March 12 by admin

Sertifiseringen prosedyre for behandling kjøtt vil avhenge av staten hvor du vil være i drift, og den type salg vil du bli gjennomfører. Kjøttprodukter som vil bli solgt på tvers av delstatene må bruke kadaver som er sertifisert og kontrollert av US Department of Agriculture (USDA). Det er krav statlig nivå i de fleste deler av landet også, men noen stater har unntak for familiedrevet virksomhet eller anlegg som behandler kjøttet skal selges direkte til sluttbrukere, for eksempel på bondens marked.

Bruksanvisning

Hvordan bli sertifisert til prosess Meat

1 Skriv en forretningsplan, ta tid til å vurdere hvor du vil bli sourcing kjøtt, og som kundene dine vil være. Ta kontakt med Statens Institutt for landbruk og USDA å forklare nøyaktig hva du skal gjøre, og be dem om å sende deg relevant papirene.

2 Forbered en utstyrsliste, detaljering maskiner du skal bruke i anlegget ditt. Sørg for at alt du har listet opp er på USDA godkjent utstyr List. Du trenger ikke å sende denne listen til vurdering, men inspektører kan sitere brudd under inspeksjoner hvis utstyret ikke er kompatibelt.

3 Forbered en Hazard Analysis and Critical Control Point (HACCP) politiske redegjørelse, detaljering prosedyrene som du vil bruke for å sikre at anlegget er rent og produktet er trygt. Du må gjennomføre mikrobiell testing med jevne mellomrom for å se på tilstedeværelsen av Escherichia coli (E. coli). The USDA tilbyr bistand til småskala operatører i å fullføre HACCP rapporter.

4 Hvis produksjonsplaner krever trinn eller prosesser som ikke passer pent inn statlige eller føderale protokoller, må du formelt be om en varians. Kontakt myndighetene som skal tilsyn driften og spørre dem om det aktuelle inngrepet. Dette vil som regel innebære å betale en avgift, og deretter be om en høring hvor du kan forklare dine produksjonsprosesser, og deretter gi bevis for at de er trygge.

5 Hvis du er interessert i å få økologisk sertifisering for kjøtt prosesseringsanlegg, må du betale ekstra avgifter og full ekstra papirarbeid. Økologisk status kan vanligvis oppnås gjennom statens landbruksavdeling, og hvis du behandler produkt for interstate commerce, vil du arbeide med USDA også. Økologisk sertifisering må innhentes i tillegg til den primære sertifisering, snarere enn som en erstatning for det.

Related Posts