Hvordan bli kvitt underarm Oder Uten kjemi Deodoranter eller antiperspiranter

November 20 by admin

Hvordan bli kvitt underarm Oder Uten kjemi Deodoranter eller antiperspiranter


Denne artikkelen vil fortelle leseren hvordan bli kvitt underarm lukt uten å bruke deodoranter eller antiperspiranter.

Bruksanvisning

En underarm lukt er et problem for alle på ett eller annet i løpet av livet. Omtrent alle bruker deodoranter og / eller antiperspiranter for å bekjempe problemet. Men sikkerhet bekymringer om flere av ingrediensene i mange av disse produktene har ført til at noen mennesker til å søke etter en mer naturlig løsning på dette illeluktende problem. Før jeg vise deg hvordan du kan bli kvitt underarm lukt naturlig jeg ønsker å gi deg litt bakgrunnsinformasjon i hvorfor underarm lukt oppstår.

2 Den viktigste grunnen de fleste av oss å utvikle underarm lukt er på grunn av ulike bakterier som finner en innbydende hjem etter armene våre. Disse fuktighetselskende bakteriene finne en nær perfekt yngleplass under vårt armene der det er varmt, mørkt og fuktighet har problemer fordamper lett. Lukt er produsert når disse bakteriene spiser organisk materiale som finnes på din hud, klær, hår, og i svetten. Disse bakteriene også er glad i andre fuktige og mørke områder av kroppen som kjønnshår og foten regioner. Noen andre årsaker til underarm lukt inkluderer medisiner, mat, eller sykdom. Metodene jeg vil dele med dere i dag sannsynligvis vil ikke være mye hjelp hvis din underarm lukt er forårsaket av disse andre grunner, men hvis det er forårsaket av bakterier kan du finne lindring med disse teknikkene.

3 Den beste teknikken jeg har oppdaget for å bli kvitt underarm orden uten bruk av kjemiske deodoranter eller antiperspiranter er sitronsaft. Frisk sitronsaft fungerer best, men et produkt som Real Lemon fra supermarkedet vil arbeide underverk til. I noen mennesker sitronsaft kan irritere huden, så jeg foreslår at du prøver med en arm først for å se om det fører til at du irritasjon. For å få best effekt av å bruke sitronsaft for å bli kvitt underarm lukt følge disse enkle instruksjonene: Ta et godt bad vask armhulene nøye. Etter å komme ut av dusjen tørker armhulene grundig. Så din sitronsaft og hell på et papirhåndkle og gni underarm området forsiktig. Den sitronsyre i sitronsaft dreper bakteriene som er glad i armhulene og i motsetning til med antibakterielle produkter bakterier synes ikke å utvikle en motstand mot sitronsyre. Andre har funnet lindring ved hjelp av eddik, eller munnvann den samme måten, men jeg var aldri i stand til å reprodusere disse resultatene personlig.

4 Det andre tipset jeg vet om som vil hjelpe deg å bli kvitt underarm lukt uten å bruke kjemiske deodoranter eller antiperspiranter er en veldig enkel en. Barbere armhulene. Når du barberer armhulene du fjerner hår som bakterier holde seg til, selv etter å ha tatt en dusj. Mindre bakterier betyr mindre lukt en trygg og naturlig måte.

5 Det finnes flere produkter og programmer annonsert på internett som hevder å hjelpe deg å bli kvitt underarm lukt, men jeg har ingen erfaring med dem, og kan ikke anbefale eller fordømme dem. Etter å ha brukt de to ovennevnte teknikker jeg ikke har behov for å forfølge videre hjelp til å løse problemet. Mange mennesker kan velge å bruke en deodorant selv med denne naturlige diett av personlig pleie og det er OK. Bare prøv og finne en helt naturlig deodorant hvor du kan uttale alle ingrediensene som er oppført på emballasjen.

Related Posts