Hvordan bli kvitt svart Arr etter barbering

December 16 by admin

Hvordan bli kvitt svart Arr etter barbering


Arr fra barbering vil skje etter at såret er grodd. Arr er generelt fast og vanskelig å fjerne, men det er naturlig rettsmidler (se Ressurser) som kan lette arrvev. En streng hudpleie diett er nødvendig for å bidra til å lette arr. Ingen fjerning teknikken er perfekt, og alle metoder krever tid før arret vil visne. Også ved hjelp av riktig verktøy og teknikker når du barberer kan hindre fremtidige barbering arr.

Bruksanvisning

1 Skjær en sitron i to og klem saften i en bolle og bland med og lik mengde vann. Surheten i sitronsaft vil redusere forekomsten av arrvev naturlig. Du kan også bruke den blandingen uten vann og bruke sitronsaft direkte på huden din.

2 Rens ansiktet med såpe og vann. Påfør en generøs mengde av blandingen på arret. La den sitte i fem minutter. Rense ansiktet før du legger blandingen vil fjerne skitt. Hvis du har en allergisk reaksjon, vaske ansiktet umiddelbart. Vask ansiktet og bruke fuktighetskrem.

3 Exfoliate og fukte ansiktet. Bruk en peeling såpe og en loofah svamp. Exfoliating fjerner døde hudceller som kan være årsaken til arret. Du finner såpe og loofah svamp til enhver stoffet butikken.

4 Besøk din hudlege. En hudlege kan være i stand til å foreslå en medisinert resept for å fjerne ansikts arr.

Hint

  • Stikker til en hudpleie diett vil hjelpe med utseendet på arr.

Related Posts