Hvordan bli kvitt of Natural mørke under øynene

December 24 by admin

Hvordan bli kvitt of Natural mørke under øynene


Skjemmende mørke sirkler gi en person en eldre utseende. Mørket kan være et resultat av allergi, genetikk, søvnmangel eller solskader. Du kan bruke concealer for å redusere mørke ringer, men det vil bare dekke problemet og sirklene vil dukke opp igjen når du fjerner makeup. Heldigvis har du mange alternativer å velge mellom for å bli kvitt den mørke under øynene.

Bruksanvisning

1 Chill øynene dine til å redusere misfarging. Bare vikle en vaskeklut rundt en pose med frosne grønnsaker og hold den over øynene i 10 minutter. Denne enkle metoden kan redusere utvidede blodårer i øynene.

2 Reduser mørke under øynene med en potet. Poteter inneholder et enzym kalt catecholase, som er kjent for sin hud-lightening effekter. Bare klipp to tynne skiver fra en potet og legg dem over øynene i 10 minutter. Unn øynene to ganger i uken med denne metoden.

3 Påfør en ansiktskrem for å eliminere mørke under øynene. Se etter kremer som inneholder lightening ingredienser som retinol, vitamin C, hydrokinon eller grønn te. Følg instruksjonene på pakken for en korrekt anvendelse.

4 Snakk med legen din om å ta antihistaminer. Du kan lide av allergi, som kan få huden til å hovne opp og mørkere.

Hint

  • Bruk alltid solkrem og solbriller for å beskytte øynene mot solskader, som kan føre til mørke sirkler.

Related Posts