Hvordan bli kvitt Ansiktshår Uten Voksing

August 23 by admin

Bli kvitt uønsket ansiktshår kan være tidkrevende og frustrerende. Fjerne ansiktshår innebærer en stor mengde omsorg siden resultater (eller mangel på resultater) er ganske synlig. Voksing er en populær hårfjerning metode, men ved hjelp av voks på sensitiv ansiktshuden kan føre til irritasjon og / eller allergiske reaksjoner. Selv om det er en velkjent metode for å fjerne ansiktshår, det finnes måter å kvitte seg med ansiktshår uten voksing.

Bruksanvisning

Hvordan bli kvitt Ansiktshår Uten Voksing

1 Fjern ansiktshår med pinsett. Når du fjerner små lapper eller noen få individuelle hår, er plukker rask og svært effektiv. Ved hjelp av pinsett for å fjerne hår fører til mer langvarig resultat enn de fleste metoder, og det krever ikke bruk av tilleggsprodukter. Langsiktig ansikts hårfjerning med pinsett vil også føre til hårroten skade, som til slutt vil hindre uakseptable hår fra etterveksten.

2 Bleach ansiktshår med kremer beregnet for ansikts bruk. Blekemiddelet påføres direkte på ansiktshår og skylles bort med kaldt vann etter ca 10 minutter. Bleking hår fjerner ikke ansiktshår, men det kan gjøre det mindre merkbare og fjerner risikoen for inngrodde hår eller smerte. Bruk bare håret blekemiddel som er ment å brukes på ansiktshår siden det er skånsom mot huden. Alltid teste produktet på en liten oppdatering av hår for å sjekke for allergisk reaksjon.

3 Fjern ansiktshår med hårfjerning krem som kan brukes på ansiktshår. Hårfjerningskrem kan kjøpes på ethvert stoff butikk og er ofte funnet i nærheten av barberskum. Påfør hårfjerning krem ​​til det berørte området, la på i den rettede tid og skyll av. Den ansiktshår vil skylle bort med krem.

4 Barbere ansiktshår ved hjelp av en barberhøvel. Aldri barbere uten å bruke barberskum eller gel for å redusere irritasjon eller tørrhet hud. fjerne bare små flekker av ansiktshår med barbering og fukte barbert områder med ansikts lotion eller krem ​​rett etter barbering. Se for stiv ny hårvekst, som kan komme tilbake i løpet av få dager.

Related Posts