Hvordan bli Emo

January 31 by admin

Emo, en forkortelse for emosjonell hardcore, er en subkultur som stammer fra hardcore stil av punk musikk. Emo musikk først kom på scenen på midten av 1980-tallet i Washington, er DC Band som Rites of Spring, Beefeater, Brann Partiet og Moss Icon kjent for å ha satt sjangeren på kartet. Det er tre forskjellige epoker med å snakke om emo musikk, fra Jawbreaker hele veien til Dashboard Confessional. Ikke bare musikk, er Emo også et fashion statement og livsstil. Når du tenker på emo, et bilde av skater gutt med trange jeans, lange smell og trange t-skjorter kommer til hjernen. Akkurat som musikk, mote utvikler seg med tiden. Hvis du noen gang har vært interessert i emo subkultur, vil denne artikkelen gi deg noen tips om å bli emo.

Bruksanvisning

1 Forstå emo kultur .. Ikke få det forveksles med punk. Emo handler om den emosjonelle siden av punk musikk. Det er litt av en debatt rundt hva eksakt emo er fordi begrepet er kastet rundt ganske løst. Les opp på det, og avgjøre om dette er den ruten du ønsker å ta for bildet.

2 Purchase, og lære å elske, emo musikk. Ikke bare konsentrere seg om emo musikk av dagen. Lytt til noen av pionerene innen emo musikk som Samiam og stilleben. En god tommelfingerregel er at hvis du ikke liker emo musikk så bør du prøve å bli emo.

3 Lær og etterligne emo fashion. Moten du velger bør representere din personlighet, men også være tro mot emo subkultur. Emo er også en kombinasjon av punk og goth. Gutter og jenter ha skinny, eller stramme jeans. Tight T-skjorter med bandets logo er også slitt. Joggesko og studded belter fullbyrde ensemblet. Også mørke farger, spesielt svart, er vanligvis bæres. Pledd og striper er også en del av emo subkultur.

4 Få en frisk emo frisyre. Mørkt hår med lyse eller fargerike striper er substandard for emo frisyrer. Noen foretrekker å ha lange smell som dekker det ene øyet, eller den ene siden av ansiktet. Selv om du kutte resten av håret kort, holde smell lang.

5 Gå til emo konserter eller få emo venner. En god måte å riktig lære å være emo er å være rundt mennesker som allerede har vedtatt subkulturen. Men, ikke si at du prøver å bli emo; de vil sky deg og kalle deg en poser.

6 Til slutt perfeksjonere emo personlighetstrekk. Personer som er emo kommer ut som å være bitter og deprimert. I virkeligheten, å være emo handler om å være følsom og rolig. De er innadvendt og innsiktsfull; velger å konsentrere seg om følelser i stedet for sine eksterne miljøer.

Related Posts