Hvordan Blanch & Peel Hasselnøtter

August 28 by admin

Hvordan Blanch & Peel Hasselnøtter


Hasselnøtter er funnet i et bredt utvalg av konfekt oppskrifter på kaker, kjeks og biscotti, men deres popularitet kommer med en pris: De er utrolig vanskelig å skrelle. Men denne irriterende ulempe bør ikke hindre kokker fra å nyte den unike smaken av denne mutteren i sine kreasjoner. Alt som kreves er litt tid i ovnen for å bryte meaty innsiden av hasselnøtt fra sin tykke, fiber indre hud.

Bruksanvisning

1 Knekke hasselnøtter fra skallet med en nøtteknekker. Ved hjelp av en hammer er en god erstatning i tillegg. Fjern mutterne fra skjell.

2 Forvarm ovnen til 350 grader F.

3 Plasser nøtter på en stekeplate, og henge dem i ovnen i 15 til 20 minutter. Dette vil starte prosessen med å riste nøtter. De vil svelle på innsiden av innerhuden, som ikke utvider med mutrene. Dette vil tvinge skins å knekke åpen. Når nøtter er klar til å komme ut, vil de begynne å snu gylden brun.

4 Fjern mutterne fra ovnen, og sett dem til side i omtrent en halv time. Dette vil tillate at mutteren kjøtt for å trekke tilbake deres størrelse, og deres oljer vil avkjøles for derved å frigjøre huden helt.

5 Gni mutter kjøtt sammen for å kaste sine skinn. Pakk dem i et håndkle eller klut, og skrape dem mot hverandre. Skinnene vil skalere og blad av, og kjøttfulle innmaten vil være klar til bruk.

Hint

  • Sørg for å gi nøtter avkjøles helt før du prøver å fjerne skinnet. Blir oljene ikke har helt tørket inn, vil de holder huden til mutteren når den er brutt, og dette vil gjøre det enda vanskeligere å fjerne.

Related Posts