Hvordan Beskriv typer vin

February 12 by admin

Hvordan Beskriv typer vin


Vin er preget av fargen på druer som brukes i produksjonen og distriktet hvor druene dyrkes. Sted påvirker smaken, som er den viktigste aspektet vil være primært opptatt av når de beskriver viner. Enten du underviser en nybegynner vinsmaking klasse eller du er en kokk, og du trenger for å beskrive de ulike typer vin til din kjøkkenpersonalet, husk at smaken bestemmer hvilke mat motstandere er akseptabelt å tjene sammen med hver vin variasjon.

Bruksanvisning

White-drue vin

1 Detalj egenskapene til Riesling viner fra de tyske Rhinen og Mosel distrikter samt Alsace og østlige USA distrikter med å diskutere deres balansert søt smak og sure sammensetning. Disse tørre rieslinger avvike fra sakkarin California Rieslings som mangler tempererte nivåer av surhet. Rieslings avgir en lys aroma av friske epler, noe som gjør dem egnet sammen med fisk, kylling og svinekjøtt.

2 Staten som Gewurztraminer viner har særegne fruktige smaker med aromaer av rose petal, fersken, Litchi, og allehånde. De utfyller svinekjøtt, pølser og asiatiske retter. Disse vinene primært kommer fra Tyskland og USA.

3 Forklar at Chardonnay kommer i glitrende eller fortsatt variasjoner og at det komplimenter fjærfe eller fisk måltider. Chardonnay ble opprinnelig produsert i Frankrike, men nå det kommer fra hele verden. Chardonnay har en fløyelsaktig, fyldig smak med sitrustoner. Avhengig av metoden for lagring under gjæring, disse vinene utvikle ulike egenskaper som spenner fra toasty, søte smaker å glatte, kremet eller buttery smaker.

4 Beskriv Sauvignon Blanc som en allsidig lett vin fra New Zealand og Frankrike som viser en kombinasjon av smaker, alt fra sure frukt og moden sommer bær til tropisk frukt og paprika. Noen ganger er disse vinene presentere røykfylt smaker. De utfyller de fleste måltider.

5 Rapporter som Pinot Grigio er en tørr vin med temperert syrlig skarphet. Det går bra med de fleste måltider og er produsert rundt om i verden. Versjoner produsert i Alsace-distriktet vise fruktige smaker og aromaer. Pinot Grigios kalles også Malvoise, pinot gris, Rulander eller Grauer Burgunder avhengig av distriktet.

6 Forklar at søte og fruktige Moscato viner har en musky aroma. Moscato viner er produsert fra Muscat druer i Italia og Østerrike. De har en smak som minner om grapefrukt.

7 Spesifisere at det er mange forskjellige varianter av Zinfandel viner. De fremstilles fra både røde og hvite druer. Disse kaliforniske viner går godt sammen med pasta og pizza på grunn av deres søte pepper eller bær smakstilsetninger.

Red-drue vin

8 Uttrykk likheter i smak mellom Barbera og Merlot vin ved å forklare at de har en glatt, syrlig, plomme smak som går bra med de fleste måltider. Disse vinene kommer fra California og Italia.

9 Avsløre myk, myk sammensetning av Merlot vin. Disse vinene er produsert i mange forskjellige distrikter, og de passer til en rekke ulike retter. Med urte plomme smakstilsetning og en runde tekstur, disse vinene er ideelle for nybegynnere vindrikkere.

10 Forteller at mellom bodied Sangiovese viner som Chianti dress italienske og andre middelhavsretter godt med sine bær eller plomme flavorings.They produseres i California og Toscana distrikter.

11 Avklare at Shiraz og Syrah er de samme utvalg. Disse fyldige viner har krydret, fruktig aroma med karamell undertoner når alderen på eikefat. De produserer en solbær aroma med et hint av sort pepper. Denne variasjonen følger røde kjøttretter på riktig måte. Shiraz er produsert i Californian, australske og Rhône-dalen distrikter.

Related Posts