Hvordan behandle Cast Iron

October 8 by admin

Hvordan behandle Cast Iron


Krydder din støpejern kokekar riktig vil gi deg en nonstick overflate og bidra til å forhindre rust på pannen. Oljen du bruker vil gjennomsyre ujevne kanter og sporete overflater av en ny stekepanne eller gryte. Riktig krydder vil tillate deg å holde støpejern skillets og panner lange nok til å sende dem ned til dine barn. Bruke kokekar årstider dem helt på nytt, slik at du bare trenger å utføre en stor krydder gang.

Bruksanvisning

1 Vask nye panne eller stekepanne i varmt såpevann og håndkle tørt. Forvarm ovnen til 350F. Påfør et lag med olje - ca 2 ss. med en myk klut eller tørkepapir. Du kan bruke raps, safflower eller olivenolje. Tørk av overflødig. Sett et lag med aluminiumsfolie i bunnen av ovnen.

2 Plasser pannen eller skillet riktig side opp på midten rack av ovnen. Stek kokekar i minst en time. Ta kjelen eller stekepanne fra ovnen, overmale den med olje, forkorting eller smult, og la det sesong i ovnen i en time.

3 Ta kjelen fra ovnen, og tørk av eventuelle gjenværende olje. Din pan bør være skinnende og klar til bruk. Hvis du bruker din støpejern ofte, bør du ikke trenger å reseason pannen. Hvis du ikke gjør det, er en annen reseason anbefales.

4 Vask støpejern i varmt såpevann etter hver bruk, og oppbevar på et tørt skap med et papirhåndkle under og en annen papirhåndkle inne i pannen. Dette vil beskytte den erfarne finish.

Hint

  • Ved hjelp av støpejern for matlaging øker jerninnholdet i mat.
  • Støpejern vil ta lengre tid å varme, men når varm vil beholde varmen i lang tid.
  • Legg aldri kalde væsker inn i en varm støpejern pan. Dette vil sprekke pannen.
  • Hvis du bruker din støpejern på toppen av ovnen, varmes sakte og holde varmen på lav eller middels.
  • Aldri la din støpejern sitte i vasken skitne over natten. Du vil vekke til rust.

Related Posts