Hvordan bake en frokost måltid ut av egg og bacon

September 5 by admin

Hvordan bake en frokost måltid ut av egg og bacon


Enkle eggerøre og strimler av bacon gjøre for en fin morgen måltid. Slå på ovnen hvis du ønsker et måltid som går utover kafeen spesielt. Egg ta til en rekke tilberedningsmetoder, inkludert baking. Piske opp en lys og luftig frittata, eller bake et egg, bacon og ost muffin for frokost å gå.

Bruksanvisning

Begynn på komfyren, Finish i ovnen

1 Forvarm ovnen til 350 grader Fahrenheit. Smelt en liten mengde smør i en liten ildfast gryte over lav varme. Ved hjelp av svak varme gjør eggene til å forbli mykt og delikat.

2 Visp eggene i en bolle å gjøre en frittata. Legg grønnsaker, urter, salt, pepper og en liten mengde av melk eller kremfløte. Rør til kombinert. Mange urter kombinere godt med egg, inkludert timian, merian, kjørvel, oregano, koriander og persille. Friske urter legge til et dyp av smaken, men tørkede urter som du har på hånden er bra, også. Når du velger grønnsaker, mål for de som legger et snev av sødme og farge til parabolen. Assorted paprika, tomater og løk er gode valg.

3 Legg eggene i pannen og stek over svak varme i noen minutter. Strø hakket bacon og ost over eggene, og deretter fortsette å koke til eggene begynner å stille. Kantene vil være litt fast, mens sentrum bør fortsatt jiggle.

4 Ta kjelen fra varmen og legg den i forvarmet ovn. Fortsett å koke i ovnen til eggene er helt satt, ca 20 til 25 minutter. Eggene skal være lett gyllen. La de frittata å sitte i tre minutter før servering.

The Muffin Method

5 Forvarm ovnen til 350 grader Fahrenheit. Lett spray en muffinsform med matlaging spray og sett den til side.

6 Visp sammen egg, urter, salt og pepper. Tørket eller fersk oregano, dill eller timian fungerer spesielt godt med denne retten. Legg hakket bacon og røre å kombinere.

7 Hell eggeblandingen inn i muffin kopper, fylle hver en halvveis. Dryss ost på toppen av hver og stek i 20 til 24 minutter, eller til eggene er nettopp satt. Kjølig nok til å håndtere, og deretter fjerne hver muffins. Serveres varm eller kald for en enkel og velsmakende måltid på farten.

Hint

  • Når bakt, vil frokost egg muffins holde i kjøleskapet i flere dager.

Related Posts