Hvordan Alter Pants

March 20 by admin

Hvordan Alter Pants


Å være petite, jeg har nesten alltid hatt et behov for å korte ned lengden på buksen min. Her er noen tips om hvordan du kan endre bukser.

Bruksanvisning

1 Hvis du trenger å forkorte dine bukser eller jeans det kan gjøres ganske raskt. Det virker lettere hvis du har noen til å hjelpe, i alle fall med montering og merking lengden du ønsker å ta opp. Imidlertid kan dette trinnet gjøres av deg selv.

2 Prøv på bukser med hva slags sko du normalt ville ha dem med. Hvis de er kjole bukser prøve med hæler, hvis de er klær bukser eller jeans prøve dem med vanlig flat sko. Husk hvis du noen ganger bære støvler eller hæler med casual bukser de kan se for kort etter å endre dem til å passe en flat sko.

3 Fjern hold hem av buksene og (med skoene på) brette buksene opp til der du vil at den nye lengden å være. Marker den nye hem med sy nålene.

4 For å gjøre en enkel ny hem, du kan kjøpe produkter som en smelte web på håndverket butikker som du stryker på å skape en ny hem.

For å bruke smelte nettet, klippe det overskytende lengde forlate en halv tomme til en tomme av ekstra materiale. Line smelte nettet opp til den nye kutt og brett materialet inne i buksebenet. Iron som beskrevet på pakken.

Pass på at materialet i buksene du arbeider med kan holde opp til varmen av jern som er nødvendig for å smelte webbing og skape et sikkert grep.

5 Nå har du bukser som passer deg perfekt!

Related Posts