Hvordan Alter Jeans i lårene

April 24 by admin

Hvordan Alter Jeans i lårene


Hvis du vil at vanlige jeans til å passe mer som skinny jeans, eller du må la ut dine jeans og håpe på tynnere dagene fremover, endre dine jeans i låret regionen er et bedre valg enn innleverer dem til en haug i skapet. Vurderer prisen på jeans, er det lurt å endre dem selv. Følg noen skredder hemmeligheter for å hjelpe dine jeans passer igjen like godt som de gjorde den dagen du kjøpte dem.

Bruksanvisning

Første ting først

1 Snu jeans innsiden ut og sette dem på.

2 Angi området der jeans må tas i eller la ut. Mark to flekker på hvert lår: en nederst i dette området og en på toppen.

3 Ta av jeans og fjern deretter sømmen sømmen mellom de to krittmerker på hvert lår.

Reduser lår området

4 Sett jeans på forsiktig for ikke å rippe lår sømmer videre.

5 Samle låret stoff i hånden og sett et vertikalt (ikke vannrett) skredderkritt mark på den største punktet, fra kanten av sømmen, der du ønsker å redusere hvert lår regionen.

6 Ta av jeans og plassere dem på en hard overflate.

7. Plasser en linjal for å møte disse tre merker på hvert ben av jeans: bunnen av redusert lår-regionen, den midterste eller smaleste punkt og den øverste punkt. Deretter trekke en rett linje med en svart penn.

8 Bløt denne linjen ved smalner den forsiktig på topp- og bunnpunkter med skredderkritt.

9 Sett pinnene på topp- og bunnpunkter, slik at du kan tydelig se dem, og sy over krittstrek på hvert lår med en symaskin. Ikke låse topp- og bunnpunkter før du prøver på jeans for en endelig montering.

10 Prøv på jeans igjen for å sikre lårene passer så perfekt som du vil. I så fall låse de øvre og nedre punkter av sømmene ved å sy frem og tilbake flere ganger på symaskinen. Hvis ikke, ta av jeans, fjerne sømmene du har sydd og starte på nytt.

Utvid lår området

11 Sett jeans på forsiktig for ikke å rippe den åpne lår sømmer videre.

12 Samle låret stoff i hånden og sett et vertikalt (ikke vannrett) skredderkritt mark på den korteste punkt, fra kanten av sømmen, hvor du ønsker å forstørre lår regionen på hver etappe av jeans. La det være minst ½ tommers i sømmonnet; ellers vil du ikke være i stand til å forstørre lår området vellykket fordi det kan rive åpen.

13 Ta av jeans og plassere dem på en hard overflate.

14 Plasser en linjal for å møte disse tre merker på hvert ben av jeans: undersiden av det forstørrede lår-regionen, den midterste eller bredeste punkt, og den øverste punkt. Deretter trekke en rett linje med en svart penn.

15 Bløt denne linjen ved smalner den forsiktig på topp- og bunnpunkter med skredderkritt.

16 Sett pinnene på topp- og bunnpunkter, slik at du kan tydelig se dem, og sy over hver krittstrek med en symaskin. Ikke låse topp- og bunnpunkter før du prøver på jeans for en endelig montering.

17 Prøv på jeans igjen for å sikre lårene passform som du vil de skal. I så fall låse de øvre og nedre punkter av sømmene ved å sy frem og tilbake flere ganger på symaskinen. Hvis ikke, ta av jeans, fjerne sømmene du har sydd og starte på nytt.

Related Posts