Hvordan Alter Drape av en A-formet kjole

March 15 by admin

Hvordan Alter Drape av en A-formet kjole


Du kan endre drapere av en A-linje kjole å bruke et skjerf, skjerf, belte eller bånd for å skape et imperium, baby doll eller naturlige waistline. Vurdere din kroppsfasong som du finner utseendet som passer deg. Bare å justere midjen og drapere av stoffet vil gjøre dette skje. Endringen i silhuett kan være midlertidig eller gjort permanent.

Bruksanvisning

Empire og Baby Doll Midje

1 Legg et belte, skjerf, skjerf eller bånd rett under bysten linjen for å skape et imperium eller baby doll midje. Imperiet midje kan brukes på hvilken som helst lengde kjole og ofte har en front bue. The baby doll utseende er vanligvis et kort skjørt som binder med en stor fluffy bue sentrert i ryggen eller forskjøvet i front. Begge disse stilene ringe øyet til bysten og skjuler magen og hoftene.

2 Opprett en retro-stil imperium midje ved å sikre en 2-tommers eller 3-tommers bredt bånd på den ene siden av glidelåsen og knytte den foran. Mål brystet rundt ribbeina, under bysten linjen. Kutt bånd omtrent 32 inches lenger enn brystmålet å tillate baugen.

3 Brett båndet slik at det er 2 inches lenger på den ene siden enn det er på den andre og sikre den rett under bysten nivået på den ene siden av glidelåsen. Sett kjole på, trekker glidelåsen opp, bringe endene rundt fronten og slips.

4 Gjør baugen med kortere slutten for den første sløyfen og den lange enden å vikle rundt. Juster sløyfene slik at de er jevne og ca 3 inches lang. Brett endene tilbake og under slik at du har en dobbel bue, fest den bakfra gjennom tre lag ved hjelp av sikkerhetsnåler eller et par sting.

5 Bruk en lang skjerf, skjerf eller bredt bånd for å få baby doll utseende. Knyt baugen for mindre strukturert offset foran eller sentrert i ryggen. Plukk luftig stoff eller ekstra bredt bånd ca 2 fot lengre enn brystet måling. Fest båndet fra undersiden ved sidesømmene, bind, lo og gå - la endene sti ned.

Natural Waist

6. Bruk et belte, skjerf, skjerf eller bånd rundt midjen for å fremheve den naturlige midje linje. I likhet med imperium midje, dette ser som kan brukes av hvem som helst, og bidrar til å skjule magen og hoftene.

7 Lag en titt for en profesjonell kontor med et belte i en koordinerende farge ikke mer enn 2-inches bred. Velg bredere belter, eller mer dramatiske farger for kvelden slitasje og sosiale anledninger. Gull og sølv belter er spesielt effektive for kvelden slitasje.

8 Bind et skjerf eller bred bånd rundt midjen for å få en jordnær utseende. Huske; mørkere farger, brede bånd og store buer gjøre midjen ser mindre.

Hint

  • Gjør disse ser mer permanent ved å legge beltehemper. Du kan også sikre et bånd på plass med noen få sting på sidesømmene.
  • Hvis du sy bånd eller sashes på plass, pass på at de er color med de samme hvitvasking behov som kjolen før du fester dem. Tillat en ekstra tomme til et bånd dividert med glidelås. Klippe båndet hvor den krysser glidelås; bruke ekstra tomme for å lage en 1/2-inch kant på hver ende. Sy båndet på plass langs glidelåsen søm.

Related Posts