Hvordan å tilbringe en dag i St Lucia

September 5 by admin

Hvordan å tilbringe en dag i St Lucia


St Lucia, den frodige tropiske øya i Karibien, og tilbyr et mangfold av aktiviteter. De fleste reisende til øya opphold i nærheten av hovedstaden Castries, hvor det er shopping, turer, båtturer, vakre strender og opp skala restauranter for miles, men for en dag borte fra byens liv, mange turister deretter sørover.

Bruksanvisning

1 Hvordan å tilbringe en dag i St Lucia

Lei en bil eller leie en sjåfør til å ta deg til Soufriere, som ligger i den sørvestlige delen av øya. Dette området er sikret full av naturlig skjønnhet og mer enn en dags eventyr muligheter. Soufriere var hovedstaden på øya under den franske regimet og ligger ved foten av UNESCO World Heritage Site, Piton fjellene. Du kan vandre enten Gros Piton eller Petite Piton.

2 Hodet til verdens eneste stasjonen i vulkan og Sulphur Springs. Selv om vulkanen er sovende, kan du enkelt se boblende varm gjørme, damp og lukte sterk duft av svovel. Vannet i dette området sies å ha helbredende krefter, og du står fritt til å ta en dukkert i elva i nærheten av vulkanen. Mange lokalbefolkningen kommer til disse farvann for sine helbredende effekter. Det finnes guider til å forklare dette naturfenomenet og vise deg området. Sjekk lokale håndverkere håndverk mens du er her, og husk å kjøpe en bar i Sulphur såpe for de venner hjemme som har leddgikt problemer. 3 Hvordan å tilbringe en dag i St Lucia


Veldig nær vulkanen, ta en forfriskende dukkert i en fantastisk foss som heter Piton Falls. Turgåere fra fjellene stoppe her for å forynge etter en lang tur. Kostnaden er bare ca $ 2,00 USD, og ​​er vel verdt det. I løpet av 10 minutters tur til fossen kan du ta i den frodige naturlige habitat og vakre tropiske løvverk. Det er tre badebassengene under fossen, den første med en lunken temperatur, den andre, en mineral bad, med en svært varm temperatur, og den tredje en kulere alternativ til de to andre.

4 Hvordan å tilbringe en dag i St Lucia


Spis lunsj på Ladera Resort restaurant, Dasheen, for en fantastisk utsikt over Pitons og utmerket mat. Ta med kameraet som du vil ønske å fange opp dette sant Kodak øyeblikk.

5 Hvordan å tilbringe en dag i St Lucia


Gå til Diamond Botanical Falls i Soufriere og bade i mineral bad som ble bygget i 1784, slik at troppene til kong Ludvig XVI av Frankrike kan suge i vann terapeutiske krefter. De omliggende hagene er frodig med tropiske planter og fugler samt den massive Diamond fossen som strømmer fra tilstøtende vulkanen. Den naturlige skjønnheten i dette historiske området bør ikke bli savnet.

Hint

  • I Soufriere, se torget som en gang huset en giljotin under den franske regimet.
  • Kjøring er på venstre side av veien i St Lucia og veiene er noen ganger precariously smal og buet. Vær forsiktig når du kjører eller leie en sjåfør for en mer avslappet reise.

Related Posts