Hvordan å svømme med delfiner i Nassau, Bahamas

July 13 by admin

Hvordan å svømme med delfiner i Nassau, Bahamas


Delfiner anses å være en av de mest intelligente dyr, og ingen kan bestride de er gode svømmere. Mange mennesker ønsker å ha muligheten til å samhandle med disse fantastiske dyrene, og Bahamas er et flott sted å gjøre det. Besøkende kan bli med turer der de får i vannet med enten fanger eller ville delfiner. Hvis du ønsker å lære om livet til delfiner, observere dem på nært hold eller selv har delfiner i bryllupet ditt parti, Nassau med disse mulighetene.

Bruksanvisning

Finn en pålitelig Tour Company

1 Hvordan å svømme med delfiner i Nassau, Bahamas

Ikke glem Bahama dollar!

Leie en guide for å hjelpe deg å finne delfiner og for å hjelpe deg i din samhandling med dem. Som i 2010, minst et halvt dusin selskaper tilbyr delfin turer.
Wildquest tilbyr ukelange retreats på øya Bimini i Bahamas, hvor gjestene kan slappe av og koble med ville delfiner hver dag. De ansatte på Wildquest prides seg på minimal inntrenging av delfiner. Ifølge deres nettside, de "oppførsel delfin svømmer med respekt og oppmerksomhet."

Dolphin Encounters tilbyr to programmer for å svømme med både ville og tamme delfiner: Dolphin svømme, som slo den footpush hvor gjestene stå på to delfiner og er drevet over lagunen; og Dolphin møter hvor gjestene stå på en midje-dypt plattform for å oppleve delfiner.

Wildquest
800-326-1618
wildquest.com/index.html.

Dolphin Encounters
PO Box SS 6257
Nassau, Bahamas
866-918-9932
dolphinencounters.com

2 Hvordan å svømme med delfiner i Nassau, Bahamas

Noen mennesker er mer komfortabel med delfiner i et lukket basseng.

Bestem hva slags delfin møte er best for deg. Noen selskaper tilbyr en midje-dypt plattform der du kan samhandle med tamme delfiner. Andre selskaper tar du i en båt til å svømme med ville delfiner i åpent vann. Non-svømmere og bevegelseshemninger vil føle seg tryggere i den første situasjonen.

3 Hvordan å svømme med delfiner i Nassau, Bahamas

Noen delfiner er tammere enn andre.

Din guide vil gi deg en orientering om hva slags atferd er akseptabelt. Mer samhandling er mulig med tamme delfiner. Noen selskaper annonsere kyssing, klemming og dans med delfiner. Dette kan være greit med tamme delfiner, men sørg for å gi ville delfiner litt mer plass. Lytt nøye til din guide og være klar til å følge instruksjoner.

4 Hvordan å svømme med delfiner i Nassau, Bahamas

En delfin svømmer ved solnedgang.

Nyt tiden med delfiner. For mange mennesker, vil en på nært hold besøk med en delfin være en once-in-a-lifetime opplevelse.

Hint

  • Hvis du er i samspill med tamme delfiner, grunnleggerne av Irishdolphins.com anbefaler at du fjerner noen smykker som kan klø dem. Sørg for at neglene er pent klippet.
  • De fleste selskaper tilbyr fotografer som vil selge deg fortsatt bilder og / eller video av din delfin møte.
  • Hvis du vil ha en uforglemmelig bryllup, noen selskaper tilbyr muligheten til å involvere delfiner i bryllupet ditt parti.
  • Bruk solkrem!
  • Husk at delfiner er ville dyr. Selv temmet delfiner kan fortsatt ha en vill strek. Vær respektfull. La delfiner nærmer deg.

Related Posts