Hvordan å style krøllete krusete hår - Krøllete hår Solutions

January 23 by admin

Hvordan å style krøllete krusete hår - Krøllete hår Solutions


Krøllete hår kan være vakker, og mange kvinner bærer sine krøller med stolthet. For noen kvinner, derimot, kan krøller blitt mer en forbannelse enn en velsignelse på grunn av frizz og uhåndterlig tekstur. Heldigvis kan de fleste krøllete hår problemer løses med enkle og rimelige metoder. Ifølge Lev Curly, Live Free, er hver kvinne i stand til å opprettholde en fantastisk krøllet frisyre uten stadige turer til salongen.

Bruksanvisning

Styling frizzfri Curls

1 Finn en skånsom, sulfat-fri rengjøringsmiddel for krøllete hår. Ifølge Lev Curly, Live Free, sulfater er sterke kjemiske vaskemidler som vil rense håret ditt, men også stripe det av naturlige oljer, la det tørke og frizzy. Mange mainstream sjampo inneholder sulfater, så husk å sjekke ingrediensene når du handler. En løsning er å kjøpe en rensende balsam og begynne å bruke dette i stedet for sjampo. Det er også mulig å shoppe rundt og finne sjampo som ikke inneholder sulfater og er sunnere for krøller.

2 Massasje hodebunnen godt når du vasker håret. Ifølge Lev Curly, Live Free, ingrediensene i en conditioner eller sjampo vil ikke saken mindre du også ta hensyn til hvordan du rengjør dine krøller. Mens du rengjør håret, bruke fast, energisk, sirkulære bevegelser mot hodebunnen. Pass på å bruke fingertuppene, ikke neglene! Denne massasjen vil bidra til å rense håret dypt og lage sunnere røtter og renere krøller.

3 Blot håret tørt for en mer håndterlig stil. Ifølge Lev Curly, Live Free, tørking krøller fungerer best med en myk, bomullsbasert materiale, slik som gamle t-skjorter, et håndkle, eller til og med papirhåndklær. Etter å ha vasket håret, bruke håndkle eller annet materiale til kopp krøllene, en seksjon av gangen. Forsiktig, men bestemt "knuse" håret tørt, arbeider oppover mot hodebunnen. Etter at du har utslettet den fuktighet, la håret falle naturlig og lufttørke. Dette vil være sunnere for håret enn grov rubbing, føner eller innpakning dine krøller for en lengre periode.

4. Vurder å lage sunnere livsstilsvalg. Ifølge Curly Hair Styles, mange av livsstilsvalg som er usunt for kroppen generelt er også usunn for krøllete hår. Krusete hår er delvis et resultat av dehydrering, og så vaner som røyking sigaretter eller overforbruk av alkohol kan føre til tørketrommel, mer knuselig hår. Sørg for å spise et sunt, balansert kosthold med mye næringsstoffer og holde godt hydrert for mer fuktes krøller.

Hint

  • Ved hjelp av alle naturlige sjampo, balsam og hår-styling produkter som gel, spray eller mousse vil dra håret ditt, slik at det er gratis fra sterke kjemikalier. Lær hvordan du kan sjekke ingrediensene på hårpleieprodukter og unngå sulfater eller silikon-baserte produkter.

Related Posts